Bomen omzagen Eindhoven

Heeft u last van een boom en wilt u deze omzagen in omgeving Eindhoven? Boomrooierij van Wijk is specialist op het gebied van bomen omzagen, kappen, rooien en vellen. De manier en methode van het omzagen van de boom hangt af van de omgeving van de boom. Wanneer er mensen lopen om de boom of wanneer er woningen of auto’s staan om de boom, is het gevaarlijk om een boom om te zagen. Dan is het ideaal om een boom te rooien met behulp van onze verreiker (hoogwerker).

Waarom een boom omzagen?

Een boom voor uw huis is prachtig, totdat die boom zo groot wordt en licht ontneemt of begint te hangen boven uw gevel of schuur. Ook kan een boom ziek worden of beginnen te rotten, waardoor het logischer is om de boom te laten verwijderen door een professional in omgeving Eindhoven.

Bomen omzagen: de methodes

Een boom kan op meerdere manieren omgezaagd worden. U kunt een boom laten vellen, dit is het omhakken van de boom vanaf de boomstronk. Het vellen van bomen kost minder tijd dan het rooien van bomen. Bij het rooien van bomen wordt een boom in stukken naar beneden gehaald inclusief de boomstronk. Bij het omzagen en kappen van bomen blijft de boomstronk nog in de grond. Deze wordt niet weggehaald, tenzij u dat wel wilt.

Werkwijze boom omzagen in omgeving Eindhoven

Boomrooierij van Wijk is specialist op het gebied van bomen rooien, snoeien en kappen. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van de omgeving als de veiligheid van onze medewerkers. Regelmatig gaan wij aan de slag langs wegen om bomen om te zagen. Hiervoor is het belangrijk om op een veilige manier zonder overlast alle werkzaamheden te verrichten. Dit pakken wij aan met behulp van onze verreikers (hoogwerkers). Met behulp van onze verreikers kunnen wij (dikke) takken van bomen naar beneden halen op een veilige manier.

Bomen laten omzagen in Eindhoven?

Bent u op zoek naar een professional die uw bomen kan omzagen in omgeving Eindhoven? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat alle bomen op de juiste, veilige en efficiënte manier worden omgezaagd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!