Bomen weghalen Eindhoven

Wilt u bomen weghalen in Eindhoven en omgeving? Overweeg dan eens om Boomrooierij van Wijk in te schakelen als specialist op het gebied van bomen kappen, bomen rooien en afvoeren. Boomrooierij van Wijk werkt voor particulieren, bedrijfsleven en de overheid. Heeft u last van de schaduw die een boom veroorzaakt of zorgt de boom voor veel vuil in uw tuin? Schakel dan zeker een professional in om deze bomen weg te halen, zodat u weer kunt genieten in uw woning.

Bomen laten weghalen in omgeving Eindhoven

U kunt niet zo maar zelf een boom laten weghalen door het te rooien of om te kappen. Allereerst heeft u een vergunning van de gemeente nodig om dit te realiseren. Daarnaast willen wij graag duidelijk maken dat bomen weghalen een gevaarlijke klus is en dat u dit het beste kunt overlaten aan een professioneel bedrijf. Zij hebben de juiste materialen, kennis, klimtechnieken en ervaring om alles op een veilige en efficiƫnte manier uit te voeren. Daarom adviseren we om dit over te laten aan professionals die hiervoor zijn opgeleid.

Geen ruimte?

Heeft u geen ruimte om de boom in uw achtertuin weg te laten halen door middel van grote en zware apparatuur? Dan is het handmatig rooien van de boom de enige oplossing. Echter zal er ook onvoldoende valruimte zijn voor de boom. Boomrooierij van Wijk heeft een uniek apparaat om dit probleem te verhelpen: de verreiker. De verreiker heeft een bereik van 25 meter hoog en pakt de boom deel voor deel vast, zaagt het deel en brengt dit vervolgens gecontroleerd naar beneden. Op deze manier wordt met minimale kans op schade aan de omgeving alles uitgevoerd.

Bomen weghalen Eindhoven: de methoden

U kunt een boom weghalen door deze allereerst te snoeien en vervolgens te rooien. Ook is het mogelijk om een boom te kappen. Bij het rooien wordt de gehele boom inclusief de boomstronk verwijderd. Bij het kappen van een boom wordt de boom zelf omgekapt, maar blijft de boomstronk staan. Deze boomstronk kunnen wij later ook weghalen (frezen)voor u. Zo ziet u niets meer van deze boom in uw tuin.

Bomen weg laten halen Eindhoven en omgeving?

Wilt u een boom of een aantal bomen weghalen in Eindhoven en omgeving? Schakel dan gerust Boomrooierij van Wijk in als specialist op het gebied van bomen kappen, snoeien en rooien. Wij verrichten alle werkzaamheden van A tot Z voor u.