Boom transport Eindhoven

Is uw boom laatst omgevallen en wilt u deze graag laten transporteren in omgeving Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor boom transport! Wij zijn specialisten op het gebied van bomen en zorgen ook voor het boom transport dat hierbij komt kijken. Of uw boom is gerooid door ons of door een andere partij, wij zijn u graag van dienst bij het vervoeren van uw boom. Voor ons is elke klant gelijk en daarom maken we geen onderscheid in zakelijke en particuliere klanten. Beiden hebben een andere manier van werken waar wij op de hoogte van zijn. Uw boom transport in omgeving Eindhoven is bij ons in goede handen.

Hout vervoeren: boom transport Eindhoven

Als boomrooierij hebben wij onze boom transport geheel in eigen beheer in omgeving Eindhoven. Dit betekent dat we snel en efficiƫnt kunnen schakelen en er geen derde partijen nodig zijn tijdens het gehele proces. Zo kunnen we snel schakelen en hoeft u geen last meer te hebben van uw boom die is omgevallen of gerooid in uw tuin. Door onze jarenlange kennis en expertise, kunnen we het boom transport op een veilige manier uitvoeren. Ook houden we ons aan de strikte regels en waarborgen we de veiligheid van onze medewerkers. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen u in alle opzichten helpen met uw boom transport in omgeving Eindhoven.

Boom transporteren met behulp van uitgebreid wagenpark

Boomrooierij van Wijk heeft een uitgebreid wagenpark voor het vervoeren van snoeihout, boomstammen en takken. Dankzij onze voertuigen kunnen wij u veel gemakkelijker van dienst zijn bij het vervoeren van bomen in omgeving Eindhoven. Wilt u als zakelijke klant bomen in het bos laten transporteren naar een houtverwerkende industrie? Dan komen we langs met onze terreinbanden, waarmee we gemakkelijk buiten de openbare wegen kunnen rijden. Wilt u ons liever inschakelen voor een boom die onlangs is gerooid, maar die nog niet vervoerd is? Ook dat is mogelijk bij Boomrooierij van Wijk! Onze vrachtwagens beschikken over een laadkraan, waarmee we op een veilige manier de boomstammen kunnen laden.

Onze werkwijze voor boom transport in Eindhoven

Heeft u ons ingeschakeld om uw boomstammen, takken en houtsnoei te vervoeren? Dan komen onze professionals aan op locatie met onze apparatuur en voertuigen. Het duurt eventjes tot alles is gecontroleerd, zodat we op een veilige manier te werk gaan. Nadat de controles zijn uitgevoerd, zorgen we ervoor dat de boomstammen met behulp van onze laadkraan worden geladen. Daarna zal onze chauffeur met de vrachtwagen de boomstammen vervoeren naar een houtverwerkende partij. Zo weet u dat uw boom in goede handen is.

Boom transporteren in Eindhoven?

Bent u nog op zoek naar een partij die uw boom kan transporteren in omgeving Eindhoven? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden en details te bespreken.