Boom transport Vught

Bent u als zakelijke klant op zoek naar een professioneel bedrijf dat bomen kan transporteren in omgeving Vught? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Als professioneel bedrijf in het rooien, kappen, vellen en snoeien van bomen, zijn wij van alle markten thuis. Zijn de bomen door een andere partij gekapt? Dat is geen enkel probleem. U kunt ons alsnog inschakelen voor het transporteren van de boomstammen in omgeving Vught. Dan verzorgen wij de boom transport naar een houtverwerkend industrieterrein.

Wagenpark voor boom transport in omgeving Vught

Boomrooierij van Wijk heeft een uitgebreid wagenpark voor houttransport in omgeving Vught. Daarnaast hebben wij ons boom transport geheel in eigen beheer, wat ervoor zorgt dat we zeer flexibel inzetbaar zijn. Als specialist zorgen we ervoor dat boomstammen op een veilige, efficiƫnte manier worden geladen met behulp van onze laadkraan. Onze laadkraan zorgt ervoor dat de boomstammen en takken worden geladen in de container van de vrachtwagen. Heeft u naast boomstammen ook snoeihout en kleine takken die u wilt vervoeren? Die combinatie van boom transport is ook mogelijk bij ons! Wij zorgen ervoor dat de vrachtwagen zowel boomstammen als snoeihout kan vervoeren, waardoor er geen dubbele kosten worden gemaakt.

Advies over boom transport in omgeving Vught

Het komt weleens voor dat wij een opdracht krijgen van de overheid of gemeente om bomen te kappen in het bos om deze vervolgens te transporteren naar de desbetreffende houtverwerkende industrie. Het komt dan voor dat de bomen enorm hoog zijn en hierdoor lastiger te vervoeren. Wij begrijpen dat u niet zo goed weet wat u dan moet doen. Het is mogelijk dat we de boomstammen in stukken zagen, zodat het boom transport veel gemakkelijker verloopt. Echter komt het voor dat de opdrachtgevers langhout wil transporteren. In dat geval zorgen we ervoor dat we onze vrachtwagen zo inrichten dat het vervoeren van 25 meter lange boomstammen mogelijk is. Het laden van deze boomstammen duurt veel langer dan kleinere stammen. Ook is het lastig om als chauffeur in de bossen met een vrachtwagen te rijden die 25 meter lang is. Echter kunnen wij dit als specialisten aan. Wilt u graag meer advies ontvangen over het vervoeren van boomstammen in omgeving Vught? Neem dan gerust contact met ons op.

Bomen laten transporteren in Vught?

Wilt u grote partijen boomstammen in omgeving Vught laten vervoeren? Dat is geen enkel probleem bij ons. Onze medewerkers werken dag en nacht om te voldoen aan uw wensen. Zo verloopt het gehele proces soepel. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.