Boom verwijderen Den Bosch

Moeten er een boom worden verwijderd in Den Bosch? Schakel dan de hulp in van Boomrooierij van Wijk.

Als boomrooierij kunnen we in Den Bosch bomen op verschillende manieren gedeeltelijk of geheel verwijderen. De uit te voeren werkzaamheden zijn per situatie verschillend.

We vertellen u meer over het op een juiste manier verwijderen van een boom in Den Bosch en omstreken.

>> Of neem direct contact op

bomen laten verwijderen in den bosch

Boom gedeeltelijk verwijderen in Den Bosch

Zorgt een boom in Den Bosch voor overlast? Als uw uitzicht wordt belemmerd, structureel teveel bladeren in de tuin heeft of uw daglicht ontnomen wordt, kunnen we deze boom verwijderen door hem te kappen.

De boom wordt dan tot boven de boomstronk of boomstob afgezaagd. We kunnen de boom in één keer laten vallen, of de werkzaamheden met de verreiker uitvoeren. Met de verreiker kunnen we de boom in stukken afzagen en zo de boom stap voor stap verwijderen.

Omdat Den Bosch op veel plaatsen te kampen heeft met een ruimtegebrek, verwijderen wij een boom doorgaans met behulp van onze verreiker.

Boom geheel verwijderen in Den Bosch

Als een boom een hindernis vormt om een weg of nieuwbouwproject te kunnen realiseren in Den Bosch, dan kunnen we ook de boom in zijn geheel verwijderen.

In dit geval wordt de boom gerooid. We verwijderen de boom en gaan daarna met speciale apparatuur en, indien mogelijk, met machinale hulp aan de slag om ook de boomstronk en boomwortels te kunnen verwijderen. Dit is een complexe klus. Boomwortels zijn doorgaans breed en sterk vertakt. Als deze niet juist of in zijn geheel worden verwijderd, kunnen de wortels al snel teruggroeien en van onderuit schade aanrichten.

Wilt u in Den Bosch een boom in zijn geheel laten verwijderen? Laat dit dan altijd doen door de professionals van Boomrooierij van Wijk.

Een boom verwijderen van A tot Z

Er zijn zat bedrijven die alleen een boom verwijderen. U moet daarna nog een aparte afspraak maken om het snoeihout op te laten halen. Boomrooierij Van Wijk verzorgt in Den Bosch het gehele traject rondom het verwijderen van een boom. We vellen de boom, versnipperen de takken en voeren de stammen af.

De houtsnippers kunt u zelf behouden om het te hergebruiken voor uw erf, of we nemen het mee en brengen het naar houtverwerkende bedrijven. Zo kan het hout uiteindelijk worden omgezet in energie en dragen we zo ons steentje bij aan de duurzaamheid. Een boom door ons laten verwijderen in Den Bosch biedt zo voordelen voor meerdere partijen.

Boom verwijderen in Den Bosch

Staat er bij u in Den Bosch een boom vervelend in weg of heeft u hier overlast van? Laat deze boom dan verwijderen door Boomrooierij van Wijk. We komen vrijblijvend bij u langs zodat we de situatie van dichtbij kunnen bekijken. Zo kunnen we op een juiste manier bij u in Den Bosch de boom verwijderen.

>> Neem contact met ons op als u vragen heeft of als we u ergens mee van dienst kunnen zijn.