Boomstammen vervoeren Vught

Wilt u graag boomstammen laten vervoeren in omgeving Vught? Daar kan Boomrooierij van Wijk u een handje mee helpen! Als professionele boomrooierij zijn wij specialist in het rooien, kappen en vellen van bomen. Uiteraard hoort hier ook het snoeiwerk en het vervoeren bij van boomstammen die zijn gekapt. Zijn de bomen door een andere partij gekapt? Dat is geen enkel probleem. U kunt ons alsnog inschakelen voor het transporten van de boomstammen. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen ons inschakelen voor het vervoeren van boomstammen in omgeving Vught.

Benodigd wagenpark voor het vervoeren van boomstammen in omgeving Vught

Boomrooierij van Wijk heeft als boomspecialist een enorm uitgebreid wagenpark om hout te vervoeren in omgeving Vught. Daarnaast hebben wij ons houttransport geheel in eigen beheer, wat ervoor zorgt dat we zeer flexibel zijn in het vervoeren van boomstammen in omgeving Vught. Als boomrooierij zorgen wij ervoor dat boomstammen op een veilige, efficiƫnte manier worden vervoerd met behulp van onze vrachtwagens. Heeft u naast boomstammen ook snoeihout dat u wilt vervoeren? Die combinatie is ook mogelijk bij ons! Wij zorgen ervoor dat de vrachtwagen zowel boomstammen als snoeihout kan vervoeren, waardoor dubbele kosten worden voorkomen.

Advies over het vervoeren van boomstammen in Vught?

In sommige gevallen zorgen wij ervoor dat bomen in de bos gekapt worden om vervolgens te transporteren naar de desbetreffende houtverwerkende industrie. In dat geval komt het weleens voor dat bomen enorm hoog zijn en dus lastiger te vervoeren zijn. Wij begrijpen dat u niet zo goed weet wat u in zulke situaties het beste kunt doen. Allereerst is het mogelijk om de lange boomstammen in stukken te zagen, zodat het houttransport veel gemakkelijker loopt. Echter komt het ook weleens voor dat een opdrachtgever langhout wil dat niet verkleind wordt. In dit geval zorgen wij ervoor dat onze vrachtwagen zo is ingericht dat het vervoeren van 25 meter lange boomstammen mogelijk is. Het vergt wel meer tijd en energie, want het is vrij lastig om in de bossen met een vrachtwagen te rijden die 25 meter lang is. Maar bij Boomrooierij van Wijk is het mogelijk! Wilt u graag meer advies ontvangen over het vervoeren van boomstammen in omgeving Vught? Neem dan gerust contact met ons op.

Boomstammen laten vervoeren in Vught?

Wilt u grote partijen boomstammen in omgeving Vught laten vervoeren? Dat is geen enkel probleem bij Boomrooierij van Wijk! Onze medewerkers werken dag en nacht om te voldoen aan uw wensen. Op deze manier verloopt het gehele proces soepel. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.