Boomstronk frezen Helvoirt

Is uw boom onlangs gerooid en wilt u graag de boomstronk frezen in omgeving Helvoirt? Dan bieden wij de oplossing voor u! Nadat een boom is gekapt of gerooid, is het werk nog niet afgerond. De boomstronk blijft achter met de wortels in de grond. Dit wordt ook wel boomstob genoemd. Boomrooierij van Wijk heeft de juiste apparatuur om efficiƫnt de boomstronk te verwijderen. Buiten het feit dat wij bomen voor u rooien, frezen wij ook de boomstronk in omgeving Helvoirt. Zo ziet uw tuin of erf er weer prachtig uit!

Boomstronk staat in de weg: frezen

Soms komt het voor dat een boom is gerooid en dat u geen last heeft van de stronk. Echter komt het vaker voor dat men de stronk ziet als een obstakel voor het aanleggen van een nieuwe tuin, herinrichten van de tuin of het bouwen van een tuinhuisje. In zulke gevallen is het begrijpelijk dat u de boomstronk wilt laten verwijderen. Denk er wel aan dat bomen wortels hebben die meestal enorm zijn vertakt onder de grond. Het is een zware en lastige klus om de boomwortels te verwijderen. Laat dit dus over aan een professioneel bedrijf dat het voor u kan oppakken.

Boomstronk frezen met kraan in omgeving Helvoirt

Heeft u een grote tuin? Of bent u zakelijke klant en worden de werkzaamheden verricht in het bos of langs het water? Dan is het in de meeste gevallen mogelijk om de boomstronk te frezen met behulp van onze kraan. De kraan wordt vastgemaakt aan de boomstronk om vervolgens de boomstronk uit de grond te halen en af te voeren.

Boomstronk frezen met stobbenfrees in omgeving Helvoirt

Boomrooierij van Wijk beschikt over diverse stobbenfrezen om boomstronken te verwijderen. Denk aan een minifrees om zelfs de meest lastige plekken te bereiken en de boomstronk alsnog te verwijderen. Ook hebben we grotere stobbenfrezen die worden gebruikt bij het verwijderen van boomstronken in omgeving Helvoirt. Afhankelijk van de diepte waar we moeten frezen, wordt er gekeken of er geen leidingen of andere kabels onder of naast de wortels liggen. Anders kan het voorkomen dat de leidingen stuk gaan. Daarom is het verstandig om vooraf een melding te laten maken bij het kadaster. Zij kijken of er leidingen of kabels onder uw erf liggen. U ontvangt een overzicht van alle leidingen en kabels die op het perceel liggen.

Boomstronk frezen in omgeving Helvoirt?

Wilt u graag uw boomstronk frezen in omgeving Helvoirt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw tuin wordt opgeknapt en dat uw boomstronk op een nette en efficiƫnte manier wordt verwijderd.