Boomveiligheid Den Bosch

Twijfelt u over de boomveiligheid van uw boom in omgeving Den Bosch? Boomrooierij van Wijk bekijkt graag voor u of uw boom veilig of onveilig is voor u en uw omgeving. Als expert op het gebied van bomen, zijn wij van alle soorten thuis. Om uw veiligheid en de veiligheid van de omgeving te waarborgen, voeren wij controles uit. Wij lichten graag toe wat het belang is van boomveiligheid en waar onze professionals naar kijken.

Belang boomveiligheid in omgeving Den Bosch

Waar bomen staan in de omgeving van mensen, is het belangrijk om de boomveiligheid grondig te onderzoeken. Een boom die ergens in het bos staat heeft minder risico’s dan een boom in de buurt van een ziekenhuis. Het is belangrijk om de boomveiligheid in omgeving Den Bosch te onderzoeken om zo ongelukken en problemen te voorkomen. Laat de boomveiligheid dus nooit achterwege.

Boomziekten

De gezondheid van de boom speelt mee bij de boomveiligheid. Grote delen van uw boom of de hele boom kunnen worden aangetast. Het is mogelijk dat een boom omvalt of dat er een tak afbreekt die schade veroorzaakt aan voorbijgangers, voertuigen of zelfs gebouwen. In dat geval is de eigenaar van de boom aansprakelijk voor de schade die de boom heeft aangericht.

Controlepunten boomveiligheid Den Bosch

Boomrooierij van Wijk zorgt ervoor dat uw bomen worden gecontroleerd op status, ziekte, stabiliteit, houtkwaliteit en eventuele risico’s. Door onze jarenlange ervaring en apparatuur zijn wij in staat om controles uit te voeren voor bomen in omgeving Den Bosch. Op deze manier zorgen wij voor een veilige boom bij u in de buurt.

Boomveiligheidscontrole laten uitvoeren in Den Bosch?

Wilt u graag de boomveiligheid van uw bomen in de achtertuin of bij u op kantoor laten controleren? Boomrooierij van Wijk zorgt ervoor dat alle bomen op een grondige manier worden onderzocht, zodat u zorgeloos kunt genieten van de bomen langs uw woning of langs de wegen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.