Boomwortels frezen Vught

Is uw boom onlangs gerooid en wilt u graag de boomwortels die zijn overgebleven frezen in omgeving Vught? Dan bieden wij de oplossing voor u! Nadat de boom is gerooid of gekapt, is het werk helaas nog niet afgerond. De boomstronk en de boomwortels blijven dan namelijk nog over. Zelf uitgraven is lastig en onbegonnen werk, omdat de wortels van de boom enorm sterk vertakt zijn. Het is verstandig om boomwortels te laten frezen door een professional in omgeving Vught. Zij regelen het gehele proces van A tot Z voor u.

Boomwortels verwijderen in omgeving Vught

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen, een tuinhuisje plaatsen of de schutting aanpakken? Dan zal uw boomstronk een lastig obstakel zijn en deze moet er dan ook zo snel mogelijk uit. Ook de boomwortels vormen een last voor uw tuin, omdat de tegels van uw tuin kunnen beschadigen. Boomrooierij van Wijk is expert op het gebied van boomwortels verwijderen in omgeving Vught. Wij zorgen ervoor dat zowel de boomstronk als –wortels verwijderd kunnen worden, zodat u uw tuin weer kunt opknappen.

Werkwijze boomwortels frezen in omgeving Vught

Boomrooierij van Wijk heeft de benodigde kennis en apparatuur in huis om de boomstronk en boomwortels op een efficiënte en nette manier te frezen. Onze professionals gebruiken een stobbenfrees en stronkenfrees voor het frezen van boomwortels en boomstronken in omgeving Vught. Met behulp van onze stobbenfrees wordt uw tuin nauwelijks beschadigd, omdat we de boomstronk versnipperen. Op deze manier kan het gesnipperde hout gemakkelijk afgevoerd worden. Een stobbenfrees wordt met name gebruikt voor het frezen van de boomstronk. De stronkenfrees wordt gebruikt voor het frezen van boomwortels. Onze stronkenfrees kan zelfs de meest diepe boomwortels bereiken om te frezen. Zo heeft u geen last meer van de wortels in uw tuin.

Kosten boomwortels frezen

Het frezen van boomwortels inclusief de boomstronk is niet precies vast te stellen van tevoren. De kosten zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte van de stronk, de diepte en de grond. We kunnen u wel een beeld van de kosten geven door een schatting te maken. Het verwijderen van de boomstronk inclusief de boomwortels kost u tussen de 80 en 150 euro.

Boomwortels laten frezen in Vught?

Wilt u graag de boomwortels laten frezen in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals informeren u graag verder over het gehele proces en over de kosten. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.