Uitslepen lang hout

Het klinkt een beetje onwerkelijk, lang hout. Waar zien we tegenwoordig namelijk nog lang hout, dat niet al lang in stukken is opgedeeld. Stiekem is er nog op veel plekken lang hout te vinden, bijvoorbeeld naar het rooien van bomen op grote schaal. Dan kan het zo zijn dat de stammen geheel intact blijven en we kunnen u bevestigen dat dit lange stammen zijn. Ook dergelijk lang hout dient veilig en verantwoord vervoerd te worden en die zorg nemen wij u graag uit handen. Wij beschikken namelijk over de juiste apparatuur om lang hout uit te slepen. Hiervoor maken we gebruik van een shovel, welke is voorzien van een bomenklem. Dankzij deze manier van werken, is het de snelste manier om gerooide bomen uit te slepen. In overleg met u verplaatsen we de boomstammen naar een voor u gewenste plek in een bebost gebied, of naast de weg.

Lang hout uitslepen Eindhoven

Lang hout uitslepenBent u als zakelijke klant op zoek naar een boomrooierij die lang hout kan uitslepen in omgeving Eindhoven? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat lang hout, ook wel rondhout genoemd, op een veilige manier wordt geladen en getransporteerd naar de desbetreffende locatie. Zijn de bomen nog niet gekapt en wilt u dat ook nog uit handen geven? Ook dat pakken wij op als specialist op het gebied van bomen. U kunt altijd op ons rekenen!

Bomen rooien voor lang hout

Veel zakelijke klanten willen lang hout van bomen behouden, zonder erin te zagen of te snijden, om uiteindelijk af te leveren aan zagerijen die er uiteindelijke lange houten palen of andere materialen van maken. Lang hout is de verzamelnaam voor boomstammen met een lengte van ongeveer 7 meter tot 20 meter. De geproduceerde producten uit de zagerij gaan naar winkels die het product verkopen. Ook worden er vaak dingen op maat gemaakt in zagerijen, zodat iemand altijd heeft wat hij wil. Lang hout is vaak te vinden in bossen. Het is wel van belang om lang hout op een veilige en verantwoorde manier te vervoeren, zodat het intact blijft. Bij Boomrooierij van Wijk hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij voeren het gehele proces tot in de kleinste details uit voor u.

Lang hout transporteren

Wanneer alle bomen zijn omgekapt, is het tijd om alle boomstammen te transporteren naar een zagerij of ander gebied waar de boomstammen kunnen blijven. Boomrooierij van Wijk beschikt over de juiste apparatuur om lang hout uit te slepen. Hiervoor maken we gebruik van een shovel die is voorzien van een bomenklem. Op deze manier ontstaan er geen gevaarlijke situaties en zullen de stammen intact blijven. In sommige gevallen wordt ook een skidder gebruikt om lang hout uit te slepen. Een skidder is een bosbouwtractor die het zware werk kan verrichten in lastige terreinomstandigheden. Dit is de meest efficiƫnte manier om lang hout te transporteren. Onze vakbekwame chauffeurs zullen met een vrachtauto en houtkraan aankomen op locatie, zodat lang hout stammen op een efficiƫnte en veilige manier geladen kunnen worden. Ook worden de meest zware boomstammen probleemloos meegenomen.

Lang hout transporteren?

Wilt u graag een professioneel bedrijf inschakelen dat lang hout voor u uitsleept? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Wij verzorgen zowel het transport als het rooien en kappen van bomen. Het is maar net wat u wilt en wanneer u het wilt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.