Hout biomassa Vught

Wist u dat hout dat u niet meer nodig heeft, ideaal is als biomassa in omgeving Vught? Denk hierbij aan snoeihout, gekapte bomen, gerooide bomen, omgevallen bomen, gevelde bomen en nog veel meer. Ook is takhout ideaal om te gebruiken als biomassa. Op deze manier worden restjes hout of hele boomstammen gebruikt om energie op te werken in energiecentrales. Zo dragen we gezamenlijk bij aan een duurzaam milieu met groene stroom!

Belang van hout biomassa in omgeving Vught

Elke particulier heeft weleens te maken gehad met hout dat zij kwijt wil. Op dat moment is het ideaal om het hout te hergebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het versnipperen van uw hout om uiteindelijk te gebruiken als bodemdekker in uw tuin of voor het creƫren van tuinpaden. Houtsnippers zorgen ervoor dat het onkruid vermindert in uw tuin. De ideale oplossing voor mensen die last hebben van onkruid.

Opwekken bio-energie met behulp van hout in omgeving Vught

Heeft u als zakelijke klant of particuliere klant te maken met snoeihout, boomstammen, boomstronken, takken en andere houtsoorten? Dan kunnen wij het hout voor u ophalen en afvoeren bij houtverwerkende bedrijven waar ze het hout gebruiken als biomassa. Biomassa is een verzamelnaam voor organische en houtige afvalproducten die gebruikt kunnen worden om energie op te wekken. Biomassa wordt vaak bijgestookt in kolencentrales om de CO2-uitstoot te verminderen. Steeds meer energiecentrales komen erbij die alleen op biomassa stoken. Dat is erg duurzaam in vergelijking met andere methodes.

Houtige biomassa in omgeving Vught

Bent u benieuwd wat voor soort hout wij als boomrooierij aannemen om af te voeren voor het gebruik van biomassa? U kunt denken aan alle soorten houtige producten, waaronder snoeihout, takhout, boomstammen, boomstronken, gekapte bomen en omgevallen bomen. Het hout wordt door ons opgehaald en getransporteerd naar bedrijven die het hout zo verwerken, dat het klaar is om te gebruiken als bio-energie. Voor hout in omgeving Vught kunt u zich aanmelden bij ons!

Hout afvoeren voor biomassa in omgeving Vught?

Wilt u graag het hout dat u overheeft na een grote onderhoudsbeurt in uw tuin laten transporteren naar een bedrijf dat het verwerkt om er vervolgens energie mee op te wekken? Dan is uw keuze direct gemaakt! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers helpen u graag verder.