Kosten boom kappen Helvoirt

Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het kappen van een boom in Helvoirt en omgeving? Wij lichten het graag voor u toe als specialist op het gebied van bomen kappen, rooien en snoeien. Bomen kappen is geen alledaagse klus die u direct zelf kunt uitvoeren. Het verwijderen van een boom kan zorgen voor schade aan uw tuin of woning. Daarom is het slim om dit over te laten aan een specialist. Wij geven een inschatting van de kosten bij het kappen van een boom in Helvoirt en omgeving.

Schatting kosten boom kappen omgeving Helvoirt

De kosten die in rekening worden gebracht voorhet kappen van een boom in Helvoirt en omgeving zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de locatie, leeftijd en grootte van de boom. Om u een beeld te geven, hebben we de gemiddelde kosten voor u op een rijtje gezet.

  • Kappen kleine boom (omvang van 14-20 centimeter en hoogte tussen de 4 en 6 meter). Ongeveer 375 tot 400 euro.
  • Kappen gemiddelde boom (omvang van 20-35 centimeter en hoogte tussen de 5 en 8 meter). Ongeveer 575 tot 600 euro.
  • Kappen grote boom (omvang vanaf 35 centimeter en hoogte tussen de 7 en 15 meter). Ongeveer 775 tot 800 euro.

Keuzes die de kosten van het kappen van de boom beïnvloeden

Verschillende keuzes die worden gemaakt om uw boom te kappen, worden beïnvloed op de directe prijs. Denk hierbij aan de grootte van de boom, de manier van verwijderen, het laten verwijderen van de stronk en het afvoeren van het hout. Bij de grootte van de boom wordt er zowel gekeken naar de hoogte als de omvang van de boom om zo te bepalen hoe hoog de kosten worden. De verschillende methodes om de boom te verwijderen is een ander punt dat ook van belang is bij de kosten die in rekening worden gebracht. Het vellen van een boom is de meest snelle en voordelige manier om een boom te kappen, omdat de boom vanaf de onderkant wordt afgezaagd en direct omvalt. Nadat de boom is gekapt, zitten de stronk en de wortels van de boom nog diep in de grond. Deze kunnen gewoon blijven zitten, maar deze kunnen ook direct verwijderd worden. Tot slot kan het hout dat achterblijft op verschillende manier gebruikt worden. U kunt ervoor kiezen om deze te laten versnipperen, af te voeren of te gebruiken in de openhaard. Ook dit voeren we graag voor u uit en nemen we mee in onze vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar de kosten van boom kappen in omgeving Helvoirt?

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het omkappen van uw boom? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo snel mogelijk een offerte voor u opstellen, zodat u op de hoogte bent van de exacte kosten die de boom met zich meeneemt.