Lang hout uitslepen Eindhoven

Wilt u graag als zakelijke klant lang hout uitslepen in omgeving Eindhoven? Stop met zoeken, want Boomrooierij van Wijk helpt u graag verder bij het uitslepen van lang hout. Lang hout is de verzamelnaam voor boomstammen met een lengte van ongeveer 7 tot 20 meter. Deze stammen zijn onttakt en onttopt, dus er is niets mee gedaan. Ideaal voor zakelijke klanten die lang hout nodig hebben voor de productie van lange, houten palen.

Wat wordt er gedaan met lang hout?

Zakelijke klanten zorgen ervoor dat bomen worden gekapt in het bos of langs wegen, waarbij de boomstam intact blijft. Dit zorgt ervoor dat er mooie lange houten boomstammen ontstaan die weer getransporteerd worden naar zagerijen en andere bedrijven die bestellingen realiseren door het hout te schuren, korter te maken en nog veel meer. Uiteindelijke worden de producten geleverd aan winkels die het weer doorverkopen aan particulieren. Het is dus een circulair proces dat niet stopt.

Onze specialisme in lang hout uitslepen

Boomrooierij van Wijk is expert op het gebied van bomen rooien, kappen en transporteren. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen het gehele proces van A tot Z voor u uitvoeren. Bent u nog op zoek naar een boomrooierij die een grote hoeveelheid bomen voor u kapt? Ook dat regelen wij graag voor u in combinatie met het uitslepen van lang hout in omgeving Eindhoven. Wij zorgen ervoor dat de bomen op een veilige manier worden gekapt, zodat het lang hout gebruikt kan worden. Vervolgens zorgen onze vakbekwame medewerkers ervoor dat het lang hout wordt getransporteerd naar de desbetreffende locatie.

Werkwijze lang hout uitslepen in omgeving Eindhoven

Boomrooierij van Wijk beschikt over een uitgebreid wagenpark om lang hout op een veilige en efficiënte manier uit te slepen. Onze chauffeur komt aan op locatie met onze vrachtauto, bomenklem en laadkraan. Met behulp van onze apparatuur zorgen we ervoor dat de boomstammen op een veilige manier worden geladen en getransporteerd.

Lang hout uitslepen in omgeving Eindhoven?

Bent u geïnteresseerd in het laten uitslepen van lang hout in omgeving Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.