Overhangende takken Vught

Heeft uw buurman een boom waarbij er overhangende takken in uw tuin terecht komen in omgeving Vught? Of heeft u een boom die overhangende takken heeft en wilt u deze laten snoeien? Wij zijn de specialist op het gebied van bomen rooien, kappen, vellen en snoeien. Wij informeren u graag over overhangende takken en wat u hier tegen kunt doen in omgeving Vught.

Last van overhangende takken in omgeving Vught

Het is enorm vervelend als uw buren een boom in de tuin hebben staan, waarbij overhangende takken in uw tuin zichtbaar zijn. Dit ziet er niet prettig uit en kan zorgen voor schade aan uw tuin. Ook vallen er kleine takken in uw tuin en kunt u dit weer iedere keer opruimen. Het is verstandig om even aan te bellen bij uw buren om te vragen of zij hun boom willen snoeien, omdat u er last van heeft. Wellicht staat hij ervoor open en is het probleem direct opgelost. Wilt uw buurman toch niet meewerken? Dan kunt u zelf de overhangende takken en beplantingen snoeien die over uw tuin hangen of door spleetjes van de schutting zichtbaar zijn.

Overhangende takken snoeien in omgeving Vught

Overhangende takken en struiken die over uw schutting komen, kunnen erg vervelend zijn. Het is aan u de taak om te vragen of uw buurman de boom en eventuele struiken wil snoeien, zodat u er geen last meer van heeft. Wilt uw buurman niet snoeien? Dan mag u zelf gaan snoeien, omdat de overhangende takken over uw schutting heen hangen. Probeer wel om de takken die echt verwijderd moeten worden te verwijderen. Ga niet zomaar klakkeloos alles snoeien, want dat kan zorgen voor schade aan de boom van uw buurman. Indien dat gebeurt, bent u aansprakelijk daarvoor. Ook mag u maximaal snoeien tot aan de erfgrens.

Vragen over overhangende takken in Vught?

Heeft u meer vragen over overhangende takken van een boom in omgeving Vught? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag verder over de mogelijke opties en de gevolgen.