Stobben frezen Eindhoven

Heeft u als particulier stobben die u wilt frezen in omgeving Eindhoven? Of bent u een zakelijke klant en zijn er meerdere bomen die u wilt laten frezen om nieuwbouwprojecten te realiseren? Dan bieden wij de oplossing voor u! Boomrooierij van Wijk is specialist op het gebied van stobben frezen. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor het frezen van stobben.

Waarom stobben frezen

Is er onlangs een boom gerooid in uw tuin? Dan blijft altijd de boomstob nog zitten. Sommige mensen vinden het een mooi beeld in hun tuin. Anderen zien het als een obstakel en willen meer ruimte creëren in hun tuin voor extra stoelen en een loungebank. Wij helpen u graag een handje bij het frezen van uw stobben. Wij verwijderen uw boomstronk, zodat u meer ruimte heeft voor een prachtig tuinhuisje. Ook zorgen wij ervoor dat de boomwortels worden verwijderd, zodat u uw complete tuin zorgeloos kunt aanleggen.

Stobben frezen: wortels

Nadat uw boom is gekapt of gerooid, blijft er altijd een boomstob achter. Het is enorm lastig om zelf een boomstronk inclusief de wortels te verwijderen. De boomwortels zijn meestal enorm sterk, dik en breed vertakt. Dan is het onmogelijk om zelf handmatig zowel de stob als de wortels te frezen. Als specialist op het gebied van stobben frezen, hebben wij de juiste apparatuur en kennis in huis om uw stobben op een nette en snelle manier te frezen in omgeving Eindhoven. Dit pakken wij aan met behulp van onze stobbenfrees die de boomstronk en –wortels versnippert. Een stobbenfrees is een goede tool om te gebruiken bij het frezen van een stob. Snel, efficiënt en effectief.

Werkwijze stobben frezen in omgeving Eindhoven

Boomrooierij van Wijk kan zelfs de meest grote en lastige boomstobben frezen met behulp van onze apparatuur: de stobbenfrees en stronkenfrees. Door middel van de stobbenfrees kunnen wij boomstronken in de grond verwijderen tot een diepte van maar liefst 50 centimeter. Op deze manier kunnen we netjes uw boomstronk frezen. Daarnaast maken we ook gebruik van een stronkenfrees voor het frezen van boomwortels. De meest brede vertakkingen onder de grond worden zelfs weggehaald.

Stobben laten frezen in Eindhoven?

Wilt u graag uw stobben laten frezen in Eindhoven en omgeving? Schakel ons dan gerust in! Onze professionals weten als geen ander hoe zij stobben op de juiste manier kunnen frezen, zodat u kunt genieten van een tuin zonder boomstobben.