Verreiker bomen Den Bosch

Hangen er takken boven uw woning waar u last van heeft? Of wilt u graag een boom laten verwijderen in omgeving Den Bosch zodat u meer ruimte creëert in uw tuin? Het is allemaal mogelijk bij Boomrooierij van Wijk! Als boomrooierij zorgen wij ervoor dat bomen op een veilige manier gerooid en gesnoeid worden door middel van onze verreiker voor bomen in omgeving Den-Bosch. Ook zakelijke klanten kunnen ons inschakelen voor het rooien of snoeien van bomen in de omgeving van Den Bosch.

Veilig bomen rooien met verreiker in omgeving Den Bosch

Bij ons staat veiligheid op nummer één. Dit waarborgen we door het gebruik van de juiste apparatuur en onze hoogwerkers weten de meest veilige klimtechnieken. Heeft u te maken met een moeilijk staande boom, maar is er weinig ruimte in uw tuin en om de boom? Dan is het ideaal om de verreiker voor bomen te gebruiken. Door de verreiker kunnen zelfs lastige plekken worden afgezaagd en gehesen. Op deze manier wordt uw tuin en woning niet beschadigd en rooien de medewerkers uw boom op een veilige, nette en efficiënte manier.

Boomonderhoud: verreiker bomen Den Bosch

Heeft u te maken met lange takken van de boom in uw achtertuin? Het is geen eenvoudig klusje om zelf een boom te snoeien die erg groot is. Wij nemen deze zorgen graag uit uw handen door onze apparatuur en diverse klimtechnieken. Onze hoogwerkers verrichten het snoeiwerk op een veilige manier met behulp van onze verreikers met velkop. Op deze manier worden de meest lastige bomen gesnoeid, zodat u weer kunt genieten van een prachtig uitzicht in uw tuin.

Verreiker bomen Den Bosch: specificaties

Boomrooierij van Wijk maakt gebruik van verreikers met een velkop van maar liefst 25 meter hoog. Zo kunnen wij zelfs bij de meest lastige bomen terecht om te snoeien of rooien op een veilige manier. De verreiker is zo gebouwd dat het veel gewicht kans hijsen. Wanneer er stukken takken of een hele boomstam wordt gerooid, hijsen we dit met behulp van de verreiker naar beneden. Zo ontstaan er geen gevaarlijke situaties.

Bomen rooien of snoeien met verreiker in omgeving Den Bosch?

Woont u in omgeving Den Bosch en wilt u graag uw boom laten rooien of snoeien? Dan biedt Boomrooierij van Wijk de ideale uitkomst voor u! Als specialist maken wij gebruik van onze verreiker die hoge bomen met onvoldoende ruimte kan rooien of snoeien op een veilige manier. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.