Bomen frezen Den Bosch

Boomrooierij van Wijk is in Den Bosch en omgeving uw specialist voor het frezen van bomen. Vaak blijft bij een boom verwijderen de stronk achter als aandenken aan de rooiwerkzaamheden. Met behulp van een compacte maar zeer effectieve minifrees kunnen we de boomstronk en zelfs de boomwortels verwijderen. Hoe hardnekkig de stronk en de wortels ook zijn, we kunnen in Den Bosch bomen frezen bij particuliere en zakelijke klanten.

Bomen frezen: de boomstronk

Onder bomen frezen in Den Bosch wordt het verwijderen van boomstronken en wortels bedoeld. Vaak wordt ervoor gekozen om de boomstronk te laten zitten als er een boom wordt gekapt. Als in Den Bosch en omgeving de boomstronk toch een obstakel is geworden, kunnen we de bomen frezen door de boomstronk te verwijderen. Dit kunnen we doen met een stobbenfrees of met machinale hulp. Dit is afhankelijk van hoe groot en hardnekkig de boomstronk is en de ruimte waarin wij de werkzaamheden moeten uitvoeren.

Bomen frezen: de boomwortels

Bij Boomrooierij van Wijk is bomen frezen in Den Bosch een complete dienst. Niet alleen die vervelende stronk, maar ook de wortels worden compleet verwijderd. Met behulp van een stronkenfrees zorgen we ervoor dat de boomwortels efficiënt worden verwijderd en dat er geen teruggroei meer plaatsvindt. Boomwortels verwijderen is een lastige klus. Laat de bomen daarom frezen door een professional. In Den Bosch is Boomrooierij van Wijk hiervoor uw specialist.

Bomen frezen is een lastige klus in Den Bosch

Bomen frezen is een lastige klus in Den Bosch. De boomstronk en met name de boomwortels kunt u lastig zelfstandig verwijderen en daarnaast is er vaak beperkte werkruimte omdat de inwoners dicht op elkaar leven. Het is dan ook af te raden om dit zelf te doen. Ten eerste is dit erg lastig omdat de boomwortels sterk en breed vertakt zijn. Ten tweede ligt er vaak kabel- en leidingwerk in de tuin. Door zonder plan aan de slag te gaan kunt u beschadigingen aanbrengen. Ten derde kunnen wortels teruggroeien als deze niet volledig worden verwijderd. Het is aan te raden om uw bomen in Den Bosch dus altijd te laten frezen door een professional.

Bomen frezen in Den Bosch

Voor bomen frezen in Den Bosch bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres. Met de juiste kennis en gereedschap kunnen we bomen op de meest lastige locaties in Den Bosch vakkundig verwijderen. Kunnen we u helpen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.