Boomrooierij

Bent u op zoek naar een boomrooierij die u kan helpen bij het rooien, kappen of snoeien van uw boom? Of heeft u last van moeilijk staande bomen in de omgeving en wilt u graag een expert hiervoor inschakelen die probleemloos alle rooiwerkzaamheden verricht? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan tijdens het bomen rooien, bomen kappenbomen verwijderen bomen vellen, en het verwijderen van de boomstronk. Dit doen wij op locaties in de directe omgeving van Helvoirt en Den Bosch.bomen rooien den bosc

Onze diensten als boomrooierij

Heeft u als particulier last van een boom? Of zijn er bomen die moeilijk staan en gevaarlijk zijn voor u en uw omgeving? Als boomrooierij kunnen wij u helpen om deze problemen weg te nemen. Onze diensten bestaan uit rooiwerkzaamheden, houttransport, bomen frezen en snoeihout verwerken.

Werkwijze boomrooierij

Wij vinden dat veiligheid voorop staat voor zowel u als onze medewerkers die bomen kappen. Daarom werken wij met een verreiker met velkop om zo gevaarlijke situaties te voorkomen. Een verreiker draagt zware lasten en kan eenvoudig, snel en efficiënt bomen versnipperen, verwijderen en transporteren. Zo zorgen wij ervoor dat bomen langs wegen, spoorwegen en parken op een gecontroleerde manier naar beneden worden gehaald.

Interesse?

Bent u op zoek naar een professionele boomrooierij? En bent u benieuwd naar de kosten van het kappen van bomen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat wij met onze verreiker bomen in in de directe omgeving van Helvoirt en Den Bosch kappen op een gecontroleerde en veilige manier.

Diensten Boomrooierij van Wijk

Rooiwerkzaamheden
Houttransport
Snoeihout verwerken
Bomen frezen