Boomrooierij Den Bosch

Bent u in Den Bosch opzoek naar een boomrooierij die u kan helpen bij alle problemen rondom bomen? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres. We kunnen op verschillende manieren een boom verwijderen, zodat u hier geen hinder en overlast meer van ervaart.

Boom laten verwijderen in Den Bosch bij Boomrooierij van Wijk

Staat er bij uw (bedrijf) pand of perceel in Den Bosch een boom in de weg, of ervaart u hier overlast van? Dan kunnen wij u als boomrooierij hier mee helpen. We kunnen bomen kappen waarbij de boom wordt afgezaagd tot boven de boomstronk. Als u genoeg plek heeft laten we de boom in één keer vallen, bij onvoldoende ruimte voeren we de werkzaamheden uit met onze verreiker. Met de verreiker kunnen we tot op 25 meter hoogte werken. We zagen de boom in stukken en takelen stukken stam en grote takken voorzichtig naar beneden. Zo kan onze boomrooierij iedereen in Den Bosch van dienst zijn, omdat we met de verreiker slechts een paar vierkante meter werkruimte nodig hebben. Als de boom gekapt is versnipperen we het hout. De houtsnippers kunt u voor uw eigen tuin gebruiken, of we brengen het naar houtverwerkende bedrijven die het omzetten in energie.

Boomstronken en wortels laten verwijderen in Den Bosch bij Boomrooierij van Wijk

Een boom die bouwwerkzaamheden als een nieuwbouwproject of een weg verhinderen, kunt u door Boomrooierij van Wijk ook in zijn geheel laten verwijderen. We kunnen bomen frezen door de stronk en wortels te verwijderen. De boomstronk verwijderen we met een stoffenfrees en de boomwortels verwijderen we met een stronkenfrees. De apparatuur en de vakkennis bij onze boomrooierij zijn zo geavanceerd, dat we iedereen in Den Bosch hiermee kunnen helpen. Ons apparatuur past door vrijwel iedere achteringang. We kunnen dus ook in de kleinste tuintjes werken. Bij meer ruimte kunnen we ook machinale hulp inzetten.

Meest veelzijdige boomrooierij in Den Bosch

Er zijn genoeg bedrijven die alleen bomen verwijderen. U moet dan een aparte afspraak maken voor het laten ophalen van het snoeihout. In Den Bosch kunt u bij onze boomrooierij terecht voor het gehele traject. We vellen de boom, versnipperen het hout en verzorgen het houttransport. We verzorgen het gehele traject van A tot Z. Zo zijn we in Den Bosch en omstreken de meest veelzijdige boomrooierij.

Boomrooierij voor al uw diensten in Den Bosch

Staan er bomen in de weg of heeft u last van een boomstronk of hardnekkige boomwortels op het erf? Schakel dan in Den Bosch en omgeving de hulp van onze boomrooierij in. Om u goed van dienst te kunnen zijn, komen we in Den Bosch vrijblijvend langs zodat we de situatie van dichtbij kunnen bekijken. Zo kunnen we u goed van dienst zijn en oplossingsgericht te werk gaan. Heeft u meer informatie nodig of moet er bij u iets aangepakt worden? Meldt u dan bij onze boomrooierij door vrijblijvend contact met ons op te nemen. We helpen u graag.