Houttransport

Wij zijn voor onze klanten ook altijd in te schakelen met betrekking tot houttransport. Wij hebben namelijk onze houttransport geheel in eigen beheer en zijn dus flexibel inzetbaar. Ook wanneer u een partij hout te verplaatsen hebt die wij niet voor u hebben gerooid, kunt u gebruik maken van onze diensten op het gebied van houttransport. Bent u nog op zoek naar een bedrijf dat het houttransport voor u kunt verzorgen? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Wij transporteren voor u snoeihout, stamhout en takkenhout op een snelle en efficiënte manier.

Houttransport: boomstammen vervoeren

HouttransportAls specialist op het gebied van bomen, hebben wij onze houttransport geheel in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat we zeer flexibel zijn in het vervoeren van hout. Door onze jarenlange kennis en ervaring in boom transport kunnen wij het transport van de bomen op een veilige en efficiënte manier uitvoeren. Op deze manier houden we ons aan de regels en waarborgen we de veiligheid van onze medewerkers. Wij verplaatsen bomen van alle soorten voor u met behulp van onze apparatuur. Boomrooierij van Wijk beschikt over vrachtwagens die zijn voorzien van een autolaadkraan, waarmee op elke locatie het hout snel en veilig wordt geladen. Ook hebben we laders en kranen die op locatie ingezet kunnen worden ter ondersteuning.

Voertuigen voor houttransport

Boomrooierij van Wijk heeft multifunctionele voertuigen die worden gebruikt om boomstammen te vervoeren. Dankzij de lange veerwegen en terreinbanden kunnen wij met ons voertuig gemakkelijk buiten openbare wegen rijden. Daarnaast zijn er vrachtwagens die ons ondersteunen in het vervoeren van grote hoeveelheden hout. In de meeste gevallen zijn onze vrachtwagens voorzien van een autolaadkraan. Dit zorgt ervoor dat al het hout meegenomen kan worden.

Werkwijze houttransport

Wanneer onze professionals op locatie aankomen, is het de bedoeling dat het hout wordt geladen met behulp van onze autolaadkraan. Op deze manier werken we snel, efficiënt en op een veilige manier voor zowel de omgeving als onze eigen medewerkers. Wij transporteren hout voor u om te verwerken of zorgen ervoor dat het hout terecht komt in de houtverwerkende industrie. Ook komt het weleens voor dat we het hout naar ons eigen bedrijfsterrein transporten voor verdere verwerking. Wij beschikken als boomrooierij over alle soorten vergunningen voor het vervoeren en verwerken van hout en groenafval.

Hout laten transporten?

Wilt u als bedrijf of als particulier hout laten transporteren? Dan bieden wij als Boomrooierij van Wijk de oplossing voor u! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze experts helpen u graag verder.