Bomen frezen

Bomen frezen

Nadat wij u van dienst zijn geweest bij het rooien van een of meerdere bomen, zijn wij u tevens van dienst bij het eventueel frezen van bomen. Vaak blijft een hardnekkige stronk namelijk achter als aandenken aan de rooiwerkzaamheden. Met behulp van een compacte, maar zeer effectieve, minifrees kunnen wij de stronk of stob uit frezen. Een minifrees is zoals de naam al doet vermoeden, bescheiden van formaat. Met een breedte van slechts 90 centimeter is het bij vrijwel iedere poort mogelijk om doorgang te hebben. Mocht dit in een uiterst geval niet lukken, dan zorgen wij ervoor dat met een machine of verreiker de minifrees aan de juiste kant van de poort komt. Soms volstaat een minifrees niet om een flinke stronk te frezen. In dat geval schakelen wij de machinale hulp in van onze tractor of mobiele kraan, mits bereikbaar uiteraard.

Heeft u als particulier last van een boom en wilt u deze laten frezen? Of bent u een zakelijke klant en zijn er meerdere bomen die u wilt frezen om andere projecten te realiseren? Dan bieden wij de oplossing voor u! Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor het frezen van bomen. Denk hierbij aan de boomstronk frezen en boomwortels verwijderen.

Boomstronk frezen

Is er onlangs een boom gekapt of gerooid in uw tuin? Dan blijft altijd de boomstronk nog zitten. Sommige mensen vinden het een mooi beeld in hun tuin. Anderen vinden het een obstakel en kunnen niet alles met hun tuin doen. Maar daar helpen wij u graag een handje bij! Wij verwijderen de boomstronk, zodat u meer ruimte heeft voor het plaatsen van uw geliefde tuinhuisje. Ook is het mogelijk om uw tuin helemaal op te knappen en nieuwe tegels aan te leggen. Wat de kosten hiervan precies zijn kunnen we vooraf niet precies bepalen. De kostprijs voor het verwijderen van de boomstronk hangt af van de grootte van de stronk en de bereikbaarheid ervan. U kunt rekenen op een gemiddeld prijs tussen 80 en 150 euro. Vraag ons gerust naar een prijsindicatie naar aanleiding van uw wensen.

Bomen frezen: boomwortels

Nadat uw boom is geveld of gekapt, blijft er altijd een boomstob achter. Het is enorm lastig om zelf de boomstronk te verwijderen. De boomwortels zijn meestal enorm sterk en breed vertakt. Dan is het onmogelijk om dit op een gemakkelijke manier te verwijderen. Als specialist op het gebied van bomen frezen, hebben wij de juiste apparatuur en kennis in huis om de boomwortels te frezen. Met behulp van onze stronkenfrees zorgen we ervoor dat boomwortels en boomstronken op een efficiënte manier worden verwijderd. Het kost minder moeite en kracht om het te verwijderen met onze stronkenfrees dan handmatig aan de slag te gaan.

Werkwijze bomen frezen

Boomrooierij van Wijk kan zelfs de meeste grote en lastige boomstronken frezen met behulp van onze stobbenfrees. Door de stobbenfrees kunnen wij boomstronken in de grond verwijderen tot een diepte van circa 50 centimeter. Op deze manier kunnen we netjes en efficiënt uw boomstronk frezen, zodat u uw tuin weer kunt opknappen en opnieuw inrichten.

Bomen frezen?

Wilt u graag bomen laten frezen door een professioneel bedrijf met de juiste apparatuur? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Wij hebben de benodigde kennis en apparatuur om boomstronken op de juiste manier te verwijderen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.