Bomen frezen Helvoirt

Boomrooierij van Wijk is in Helvoirt en omgeving uw specialist voor het frezen van bomen. Vaak blijft bij een boom verwijderen de stronk achter als aandenken aan de rooiwerkzaamheden. Met behulp van een compacte maar zeer effectieve minifrees kunnen we de boomstronk en zelfs de boomwortels verwijderen. In geval van een flinke stronk schakelen wij, mits bereikbaar, machinale hulp in van onze tractor of mobiele kraan. Hoe hardnekkig de stronk en de wortels ook zijn, we kunnen bomen frezen bij particuliere en zakelijke klanten en bieden voor iedere ruimte in Helvoirt een gepaste oplossing.

Bomen frezen: de boomstronk

Is er onlangs bij u een boom geveld? Dan blijft vaak de boomstronk zitten. Sommige mensen vinden het een mooi beeld, anderen vinden het een obstakel en willen graag de boomstronk verwijderen. In Helvoirt en omgeving helpen we u hier graag mee. Wij kunnen de bomen frezen door de boomstronk weg te halen. Dit kunnen we doen met een stobbenfrees of met machinale hulp. Dit is afhankelijk van hoe groot en hardnekkig de boomstronk is en de ruimte waarin wij de werkzaamheden moeten uitvoeren.

Bomen frezen: de boomwortels

Wanneer we bomen compleet frezen, worden ook de boomwortels mee verwijderd. De boomwortels zijn meestal enorm sterk en breed vertakt. Dit maakt het onmogelijk om dit zelf op een gemakkelijke manier te verwijderen. Als specialist in Helvoirt en omgeving kunnen we bomen frezen met de juiste apparatuur en kennis. Met behulp van onze stronkenfrees zorgen we ervoor dat boomwortels efficiƫnt worden verwijderd en dat er geen teruggroei meer plaatsvindt.

Bomen frezen is een lastige klus

Bomen frezen is een complexe klus. Begin hier daarom niet zelf aan maar schakel altijd de hulp in van Boomrooierij van Wijk. Wij kunnen in Helvoirt de meest grote en lastige bomen frezen met behulp van onze kennis en apparatuur. Het is af te raden om dit zelf te doen. Ten eerste is dit erg lastig omdat de boomwortels sterk en breed vertakt zijn. Ten tweede ligt er vaak kabel- en leidingwerk in de tuin. Door zonder plan aan de slag te gaan kunt u beschadigingen aanbrengen. Ten derde kunnen wortels terug groeien als deze niet volledig worden verwijderd. Als dit niet zorgvuldig gebeurt zijn alle moeite en kosten voor niets geweest. Laat dus altijd uw bomen frezen door een professional.

Bomen frezen in Helvoirt

Voor bomen frezen bent u in Helvoirt aan het juiste adres bij Boomrooierij van Wijk. Wij kunnen door onze kennis en apparatuur iedereen helpen bij het frezen van bomen. Of u nu een kleine tuin heeft of er een hardnekkige stronk verwijderd moet worden, wij frezen het in Helvoirt vakkundig voor u weg. Kunnen we u helpen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.