Rooiwerkzaamheden

Bent u op zoek naar een professionele boomrooierij die alle rooiwerkzaamheden voor u kan verrichten? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Wij verrichten alle soorten rooiwerkzaamheden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Op deze manier hebben wij jarenlange kennis en ervaring opgedaan op het gebied van bomen rooien, kappen, vellen en frezen.

Alle rooiwerkzaamheden onder één dak

Boomrooierij van Wijk pakt alle soorten rooiwerkzaamheden aan. Of het nu om bomen verwijderen in Den Bosch of het kappen van bomen in Helvoirt gaat, alles wordt tot in de details aangepakt! Onze professionals verrichten alle rooiwerkzaamheden op een Rooiwerkzaamhedeneffectieve, efficiënte en veilige manier voor u en de omgeving. Zo ontstaan er geen gevaarlijke situaties tijdens het vellen van bomen.

Aanpakken rooiwerkzaamheden

Wilt u een boom laten kappen of rooien, omdat de boom in uw tuin ziek of dood is, beschadigd is, onstabiel is, zonlicht belemmerd, te veel blad veroorzaakt of gewoon om meer ruimte te creëren? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Allereerst zorgen wij voor een inspectie van de boom en de omgeving. Hierbij kijken we naar de beschikbare ruimte en valrichting van de boom. Uiteraard zijn er meer factoren die meespelen, zoals de beplanting aan de boom die zwaar kan zijn bij het rooien van een boom.

Rooiwerkzaamheden verrichten met verreiker

Wij rooien moeilijk staande bomen met een verreiker met velkop. Een verreiker kan zware lasten tillen op een gecontroleerde manier. Zo kunnen onze professionals de boom in kleine stukken snijden en wegleggen. We pakken takken tot 25 meter hoog vast met onze verreiker en zagen het machinaal af. Als de afstand te ver is, gebruiken we een tele-kraan en kunnen we tot maar liefst 40 meter overbruggen.

Wat kunt u doen met het gekapte hout?

Wanneer wij een boom kappen in uw tuin of op uw terrein, blijft het gekapte hout achter. Wij bieden u een aantal opties voor de verwerking van het gekapte hout:

  • Haardhout maken. Dit kunnen wij voor u verzorgen.
  • Wij kunnen de boom voor u transporteren.
  • Snoeihout recyclen en in de tuin gebruiken. Ook dit kunnen wij voor u organiseren.

Interesse in onze rooiwerkzaamheden?

Heeft u interesse in onze rooiwerkzaamheden? Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen ons inschakelen voor het rooien van bomen. Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals helpen u graag verder bij het rooien van bomen in uw tuin of in de omgeving van uw woning.