Boomrooierij Helvoirt

Bent u opzoek naar een boomrooierij in Helvoirt? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres. Staat er bij u een boom in de weg, zorgt een boom voor overlast of mogelijk gevaar? Wij kunnen u met onze boomrooierij in Helvoirt en omgeving met verschillende diensten helpen. We lichten de meest gebruikelijke diensten toe.

Boomrooierij Helvoirt verwijdert bomen

Een boom kan zorgen voor hinder. Denk aan uitzichtbeperking, bladvorming in de tuin of te weinig lichtinval. In dit soort gevallen kunnen we de boom verwijderen. Bij Boomrooierij van Wijk in Helvoirt kunnen we bomen kappen, waarbij de bomen afgezaagd worden tot boven de boomstronk of boomstob. Ook kunnen we bomen rooien, waarbij niet alleen de boom, maar ook de boomstronk en boomwortels worden verwijderd. Welke werkzaamheden het beste zijn, is per situatie verschillend. Daarom kunt u bij onze boomrooierij in Helvoirt altijd gebruik maken van een gratis inspectie. We komen langs om de situatie van dichtbij te kunnen bekijken, zodat we doel- en kostengericht te werk kunnen gaan. Zo behoudt u het overzicht en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Boomrooierij Helvoirt verwijdert stronken en wortels

Vaak wordt een boom verwijderd, maar blijven de stronk en wortels zitten. De een vindt dit mooi en voor de ander is dit een vervelend obstakel. Daarom kunnen we bij Boomrooierij van Wijk in Helvoirt ook bomen frezen door de stronk en wortels te verwijderen. Met een minifrees kunnen we op de meest moeilijk bereikbare plekken komen en met machinale hulp kunnen we u nog sneller van dienst zijn. Door de juiste kennis en apparatuur zijn we zo in staat om iedereen te helpen, ook als u een kleine achtertuin heeft.

Boomrooierij Helvoirt verzorgt het hele proces

Bij Boomrooierij van Wijk in Helvoirt verzorgen we het hele proces. Als u een boom verwijdert wilt hebben, kunnen we dit vakkundig en veilig doen met behulp van een verreiker. Dit brengt ons in staat om bomen tot 25 meter hoogte te vellen op slechts een paar vierkante meter. Met de verreiker kunnen we grote stukken stam en takken veilig naar beneden takelen en zo stap voor stap de boom verwijderen. Vervolgens kunnen we de takken versnipperen en de stammen weg transporteren. Welke dienst u ook van onze boomrooierij in Helvoirt nodig heeft, we verzorgen het gehele proces tot in de puntjes.

Boomrooierij Helvoirt voor al uw diensten

Moet er bij u in Helvoirt en omgeving een boom weggehaald worden, of wilt u een boomstronk en boomwortels laten verwijderen? Schakel dan de hulp in van Boomrooierij van Wijk in Helvoirt. Wij zijn als boomrooierij in Helvoirt gespecialiseerd in alle werkzaamheden omtrent bomen. We komen bij u langs op locatie, zodat we oplossingsgericht en kostengericht uw probleem kunnen verhelpen. Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.