Bomen kappen Den Bosch

Wilt u in Den Bosch een of meerdere bomen laten kappen? Dan is Boomrooierij van Wijk uw specialist. Bomen die in de weg staan of overlast bezorgen kunnen wij op een veilige manier voor u kappen. We kunnen in Den Bosch ook de complete boom verwijderen door deze te rooien of te frezen. De mogelijkheden zijn hierin divers.

Particuliere bomen kappen in Den Bosch

bomen laten kappen in den boschZijn er bomen die overlast veroorzaken? Dan kunnen we de bomen in Den Bosch eenvoudig kappen. Een boom die bladvorming in de tuin veroorzaakt, het uitzicht belemmert of veel zonlicht wegneemt kan vervelend zijn. We kunnen de boom kappen door deze tot boven de boomstronk of boomstob af te zagen. De stronk blijft dan achter en u ervaart geen overlast meer van de boom. Den Bosch kent veel kleine ruimtes waarbij vaak onvoldoende plek is om de boom in één keer neer te halen. Met behulp van onze verreiker kunnen we bomen tot 25 meter hoogte veilig kappen. We zagen de stam en grote takken in kleinere stukken en takelen deze met de verreiker langzaam naar beneden. Hierdoor kunnen we in elke kleine ruimte in Den Bosch bomen kappen.

Is alleen bomen kappen niet genoeg?

Bij bomen kappen blijft de stronk over. Als de gehele boom in Den Bosch verwijderd moet worden, omdat u bijvoorbeeld een nieuwbouwproject of een weg moet realiseren, dan kunnen we de boom kappen en vervolgens frezen. De boomstronk en boomwortels worden zo volledig verwijderd. Dit is echter wel een complexe klus omdat de wortels vaak en breed vertakt zijn. Het is daarom af te raden om dit zelf te doen. Zonder voldoende kennis en het juiste gereedschap is dit een onbegonnen klus en de kans op teruggroei is tevens groot. Schakel in Den Bosch en omgeving daarom altijd de professionele hulp van Boomrooierij van Wijk in. We kappen in Den Bosch de bomen, versnipperen al het hout en voeren de stammen af. We nemen het gehele traject van A tot Z uit handen.

Bomen kappen in Den Bosch

Of u nu een particulier of een zakelijke klant bent, we kunnen iedereen in Den Bosch vakkundig en veilig helpen bij het kappen van bomen. Om wat voor reden ze ook in de weg staan, wij kunnen de bomen gedeeltelijk en zelfs geheel verwijderen. Moeten er bij u in Den Bosch bomen gekapt worden of kunnen we u ergens anders mee helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.