Bomen kappen Helvoirt

Wilt u een of meerdere bomen laten kappen? Boomrooierij van Wijk is uw specialist in Helvoirt en omgeving. Een boom die voor overlast zorgt, kunnen wij op een veilige manier voor u kappen.

Staan er een of meerdere bomen in de weg en moeten zij plaatsmaken voor een weg of een gebouw? Dan kunnen we in Helvoirt en omgeving ook de complete boom verwijderen door deze te rooien of te frezen.

bomen kappen Helvoirt

Bomen kappen, of toch rooien?

Bomen kappen, of toch rooien? Veel mensen vragen het zich af. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten in Helvoirt kunnen er verschillende redenen zijn om een boom te laten verwijderen. Als bomen te hoog geworden zijn en zodoende veel daglicht wegnemen, kunnen we de bomen kappen. Ook kunnen we bomen kappen als deze ziek of dood zijn, of als ze stormschade hebben opgelopen.

Bij kappen wordt de boom tot boven de boomstronk of boomstob afgezaagd. De stronk blijft dan achter. Bij bomen rooien wordt de boom volledig verwijderd. Ook de boomwortels en boomstronk worden dus verwijderd. Dit kan noodzakelijk zijn als bomen plaats moeten maken voor een weg of gebouw.

Een boom kappen en in zijn geheel verwijderen is niet eenvoudig, dus laat dit in Helvoirt en omgeving uitvoeren door de professionals van Boomrooierij van Wijk.

 

Veilig bomen kappen in Helvoirt

Bomen kappen moet op een veilige manier worden gedaan, zeker op momenten dat er slechts weinig plek is. In Helvoirt en omgeving kappen we daarom vaak bomen met behulp van de verreiker. Met de verreiker kunnen we bij bomen van maar liefst 25 meter hoog komen. De verreiker is zo gebouwd dat het veel gewicht kan hijsen.

We kunnen dus grote stammen en takken veilig naar beneden halen en de boom zo stap voor stap veilig verwijderen. Vervolgens kunnen we de takken versnipperen en de boomstammen vervoeren. Bij Boomrooierij van Wijk wordt zo het gehele traject van bomen kappen zorgvuldig uit handen genomen. Schakel dus in Helvoirt en omgeving onze hulp in.

Bomen kappen in Helvoirt

Staan er bij u in Helvoirt en omgeving bomen in de weg? Laat de bomen kappen door Boomrooierij van Wijk. We kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten vakkundig helpen.

Als specialist op het gebied van bomen kappen beschikken wij over jarenlange kennis en ervaring om dit op een veilige manier te kunnen doen. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.