Bomen rooien Den Bosch

Woont u in Den Bosch en staan er een of meerdere bomen vervelend in de weg? Laat dan door van Wijk de bomen rooien. Als boomrooierij zijn wij in Den Bosch en omgeving gespecialiseerd in het kappen en rooien van bomen. Wij kunnen dit op verschillende manieren en om verschillende redenen doen. Hierdoor kunnen we zowel particuliere als zakelijke klanten helpen bij het rooien van bomen.

Redenen bomen rooien in Den Bosch

Uw bomen laten rooien in den boschWij rooien bomen in Den Bosch om verschillende redenen. Bij particulieren veroorzaakt een boom vaak overlast. De boom kan te groot zijn, veel daglicht wegnemen en zorgen voor bladvorming in de tuin. Ook kan de boom ziek zijn of stormschade hebben opgelopen en zodoende een gevaar vormen voor uzelf en uw omgeving. In deze gevallen kunnen we bij u in Den Bosch de bomen rooien. Ook zakelijke klanten kunnen hinder van bomen ervaren. Ze kunnen bijvoorbeeld in de weg staan bij de realisatie van een weg of nieuwbouwproject. Door de bomen te rooien kunnen we deze gedeeltelijk of geheel verwijderen en zo plaats maken waar dat nodig is. Boomrooierij van Wijk is hiervoor in Den Bosch uw specialist.

Bomen rooien met behulp van de verreiker

Bomen rooien kan in Den Bosch een lastige klus zijn. Een boom die gerooid moet worden, kunnen we vanwege ruimtegebrek vaak niet in één keer laten vallen. Daarom kunnen we de werkzaamheden met onze verreiker uitvoeren. Bomen tot 25 meter hoog kunnen we op slechts enkele vierkante meters veilig neerhalen, door deze in stukken te zagen. Met de verreiker takelen we de stukken stronk en grote takken veilig naar beneden. Als de bomen eenmaal gerooid zijn, versnipperen we de takken en transporteren we de stammen. Als wij in Den Bosch een of meerdere bomen moeten rooien, verzorgen we dus het gehele proces van A tot Z. Dit bespaart u tijd en kosten. Laat dit daarom over door de specialisten van Boomrooierij van Wijk.

Bomen rooien in Den Bosch

Bomen die in Den Bosch vervelend in de weg staan of mogelijk gevaar kunnen veroorzaken, kunnen we eenvoudig en op een veilige wijze voor u rooien. We rooien niet alleen de bomen, maar versnipperen en vervoeren tevens al het hout. Zo hoeven we slechts één keer langs te komen en bent u vaak in slechts een dag al van uw vervelende boom verlost. Heeft u een vraag over bomen rooien in Den Bosch of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op.