Bomen rooien Helvoirt

Al jarenlang zijn wij de specialist op het gebied van bomen rooien in Helvoirt en omgeving. Boomrooierij van Wijk is de boomrooierij voor iedereen die een boom wil laten rooien, boom snoeien en vakkundig advies wil krijgen. Om dit te realiseren maken wij gebruik van verschillende technieken afhankelijk van het project en de situatie. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het rooien van bomen in Helvoirt en omgeving.

Rooien van bomen in omgeving Helvoirt

Wilt u een boom rooien in uw tuin? Dat is geen alledaags klusje! Tijdens het verwijderen van een boom kan er namelijk schade ontstaan aan uw tuin en soms zelfs aan uw woning. Daarom is het belangrijk om dit werk te laten verrichten door een specialist. Bij het rooien van een boom wordt de volledige boom verwijderd, inclusief de boom en de boomstronk. Alle boomwortels worden ook uit de grond gehaald waardoor er daarna niets meer zichtbaar is van de boom.

Wanneer boom rooien?

Voor het rooien van bomen zijn er altijd verschillende redenen. Men kapt niet zomaar een boom. Het kan zo zijn dat u de boom in uw tuin wilt rooien, omdat de boom bijna dood/ziek is of schade heeft opgelopen door een storm. Ook is het mogelijk dat de boom niet meer stabiel staat, zonlicht belemmerd en te veel blad veroorzaakt in uw tuin. Uiteraard kunt u ook als zakelijke klant bij ons terecht voor nieuwbouwprojecten. In dat geval moeten er ook bomen gerooid worden om het project te realiseren.

Werkwijze bomen rooien

Boomrooierij van Wijk beschikt over de juiste materialen en machines om op een effectieve, efficiƫnte en veilige manier een boom te verwijderen. Onze vakkundige hoogwerkers beheersen over klimtechnieken en vaardigheden, zodat zij op een veilige manier de boom kunnen snoeien. Uiteraard komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren over de manier van rooien en wanneer het rooien het beste kan plaatsvinden. Het is namelijk zo dat bomen niet gekapt of gerooid mogen worden tijdens het broedseizoen. Dit is van 15 maart tot 15 juli.

Boom rooien in Helvoirt en omgeving?

Wilt u een boom in uw tuin rooien? Of wilt u als bedrijf meerdere bomen rooien langs uw kantoorpand? Alles is mogelijk bij Boomrooierij van Wijk. Neem gerust contact met ons op, zodat wij direct langs kunnen komen om de situatie van dichtbij te bekijken.