Bomen snoeien Vught

Bomen snoeien in omgeving Vught? Dat kan bij Boomrooierij van Wijk! Als specialist op het gebied van snoeiwerk, rooiwerkzaamheden en het kappen en vellen van bomen, kunnen wij iedere boom snoeien. Ook als de boom erg groot en hoog is, pakken wij het met twee handen aan! Onze boomverzorgers zorgen ervoor dat uw bomen worden gesnoeid op een nette en efficiënte manier. Op deze manier krijgt u meer lichtinval en ziet de boom er weer mooi uit.

Waarom bomen snoeien?

Wat u aandacht geeft, groeit. Daarom is het belangrijk om uw bomen te laten snoeien. Snoeien is niet alleen bedoeld om wildgroei te voorkomen, maar ook om de gezondheid en kracht te waarborgen. Als een boom zich heeft ontwikkeld, zijn er meestal veel onnodige takken die verwijderd kunnen worden. Door het verwijderen van deze takken, hebben de bomen een mooiere uitstraling en heeft u meer lichtinval. Wij hebben alle redenen om bomen te snoeien op een rijtje gezet:

  • Stimulering van bloeivorming;
  • Creëren van meer ruimte en licht;
  • Verwijderen van zieke en zwakke takken;
  • Langere levensduur van de boom;
  • Zelf vorm bepalen.

Bomen snoeien met verreiker in omgeving Vught

Boomrooierij van Wijk kan zelfs de meeste hoge en grote bomen snoeien met behulp van onze verreiker De verreiker is een hoogwerker waarmee we bomen van maar liefst 25 meter hoog kunnen bereiken en snoeien. De takken worden vervolgens naar beneden gehaald op een veilige manier met behulp van de bomenklem.

Tuinonderhoud: bomen snoeien

Ook voor uw tuinonderhoud staan wij klaar voor u! Wilt u alle bomen in uw tuin laten onderhouden door verschillende snoeibeurten? Boomrooierij van Wijk heeft verschillende apparatuur om alle bomen op een nette en mooie manier te snoeien. Zo groeien de bomen op de juiste manier, zodat hij krachtig wordt.

Bomen laten snoeien in omgeving Vught?

Wilt u uw bomen laten snoeien in omgeving Vught? Of bent u een zakelijke klant en wilt u bomen langs de weg laten snoeien, zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan voor het verkeer? Voor beide opties bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte.