Bomen vellen Den Bosch

Bomen die in de weg staan of overlast veroorzaken, kunnen we in Den Bosch en omgeving vellen. Als boomrooierij is van Wijk gespecialiseerd in het vellen van bomen. We vertellen u hier meer over het verwijderen van bomen in Den Bosch.

Waarom bomen vellen in Den Bosch?

In Den Bosch wonen de inwoners wat dichter op elkaar. We kunnen bomen vellen als deze een gevaar dreigen te vormen voor de omgeving. Bomen kunnen ziek worden of stormschade hebben opgelopen en hierdoor instabiel komen te staan. Als ze dreigen om te vallen, kunnen we de bomen uit noodzaak vellen. Ook kunnen bomen rondom het erf het uitzicht belemmeren, daglicht wegnemen of zorgen voor bladvorming in de tuin. Ook dan kunnen we bij u in Den Bosch de bomen vellen. Ook als u bijvoorbeeld een weg of nieuwbouwproject wilt realiseren en hiervoor bomen in de weg staan, kunnen we de bomen vellen. We kunnen in Den Bosch dus zowel particuliere als zakelijke klanten helpen.

Bomen gedeeltelijk en geheel vellen

In Den Bosch kunnen we bomen gedeeltelijk en geheel vellen. Een boom die zorgt voor overlast kunnen we kappen. De boom wordt dan tot boven de boomstronk of boomstob afgezaagd. De stronk blijft dan staan. Als ook de stronk eruit moet, kunnen we de bomen frezen. Met behulp van professionele apparatuur en, indien mogelijk, machinale hulp kunnen we de boomstronk en boomwortels verwijderen. In Den Bosch en omgeving is bomen vellen geen gemakkelijke klus. Er is vaak ruimtegebrek en het is lastig om de boomwortels volledig te verwijderen als u niet over voldoende kennis en het juiste gereedschap beschikt. Laat de bomen in Den Bosch daarom vellen door de specialisten van Boomrooierij van Wijk.

Bomen vellen met de verreiker

In Den Bosch kan het vellen van bomen een complexe klus zijn, omdat de inwoners dichter op elkaar wonen en er vaak weinig plek is. Met behulp van de verreiker kunnen we echter toch op een veilige manier bomen vellen. Tot 25 meter hoogte kunnen we bomen in kleinere delen afzagen. De stukken stam en grote takken kunnen we veilig naar beneden takelen met behulp van de verreiker. Zo kunnen we zelfs op enkele vierkante meters veilig bomen vellen in Den Bosch. De takken versnipperen we en de stammen transporteren we af. Laat u in Den Bosch de bomen door ons vellen, dan wordt het gehele traject van A tot Z voor u uit handen genomen.

Bomen vellen in Den Bosch

Staan er in Den Bosch en omgeving bomen in de weg of veroorzaken ze overlast? Dan kunnen we de desbetreffende bomen op een veilige manier vellen. Omdat de situatie per persoon verschilt, komen we in Den Bosch altijd vrijblijvend langs om de situatie van dichtbij te kunnen bekijken. Zo kunnen we overgaan tot oplossingsgerichte werkzaamheden en komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over bomen vellen in Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op.