Boom transport Den Bosch

Heeft u onlangs een boom gerooid die u wilt laten transporteren in omgeving Den Bosch? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Wij zijn specialist op het gebied van bomen rooien, snoeien, kappen en transporteren. Of u nou een boom zelf heeft gerooid of bij een ander bedrijf heeft laten rooien, wij zorgen ervoor dat uw boom op de juiste manier getransporteerd wordt. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij ons terecht voor hun boom transport in omgeving Den Bosch.

Boom transport: vervoeren van boomstammen in omgeving Den Bosch

Boomrooierij van Wijk heeft zijn boom transport geheel in eigen beheer. Dit houdt in dat we op een snelle en flexibele manier kunnen schakelen, zonder derden erbij te betrekken. Op deze manier kunnen we u snel verlossen van uw boomstammen. Het is namelijk niet prettig en mooi dat een boom in uw achtertuin ligt te rotten. Door onze boom transport, kunnen we op een veilige, snelle en efficiënte manier bomen vervoeren in omgeving Den Bosch.

Wagenpark voor boom transport in Den Bosch

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark om zo boomstammen te vervoeren op een veilige en efficiënte manier. Dankzij onze vrachtwagens en laadkraan, kunnen we zelfs de meest lange bomen laden en transporteren. Ook werken we regelmatig in bossen om bomen te laden en vervolgens te transporteren. Wanneer we in het bos moeten werken, zorgen we ervoor dat we gebruikmaken van onze terreinbanden. Zo kunnen we gemakkelijk rijden buiten openbare wegen. Weet u al wat u met het hout wilt doen? Het is mogelijk dat wij het hout versnipperen, zodat u het kunt gebruiken. Ook is het mogelijk dat u het hout gebruikt voor de openhaard. Wilt u liever het hout aan ons overlaten? Ook dat is mogelijk! Boomrooierij van Wijk zorgt ervoor dat het hout wordt verstuurd naar houtverwerkende industrie. Daar kunnen zij het verder verwerken. Soms komt het ook voor dat wij het hout zelf versnipperen om er gebruik van te maken in omgeving Den Bosch.

Werkwijze boom transport in Den Bosch

Heeft u ons ingeschakeld voor het transporteren van u boom in omgeving Den Bosch? Dan zorgen we ervoor dat wij uw boomstammen, takken en snoeihout vervoeren met behulp van onze apparatuur en voertuigen. Allereerst komen we aan op locatie, zodat we de bomen kunnen laden met behulp van onze laadkraan. Dit is een tijdrovende en gevaarlijke klus. Echter zijn wij specialisten op dit gebied en transporteren we dagelijks honderden bomen voor onze klanten in omgeving Den Bosch.

Boom laten transporteren in Den Bosch en omgeving?

Wilt u graag een boom of meerdere bomen laten transporten als zakelijke of particuliere klant in omgeving Den Bosch? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Onze professionals zorgen ervoor dat alle bomen op een veilige manier worden getransporteerd. Zo heeft u geen last meer van gekapte bomen en kan het hout verwerkt worden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!