Boom verwijderen Helvoirt

Woont u in de omgeving van Helvoirt en moet er een boom worden verwijderd? Schakel dan de hulp in van Boomrooierij van Wijk. Als boomrooierij in Helvoirt zijn wij gespecialiseerd in bomen rooien, kappen en frezen. Ook kunnen we bij reeds gekapte bomen de boomstronk en boomwortels verwijderen. Wij kunnen een boom verwijderen van A tot Z, inclusief de takken en het vervoer van de stronken. We vertellen u meer over onze diensten.

Boom verwijderen: kappen en rooien

Een boom verwijderen kunnen we in Helvoirt en omgeving op verschillende manieren doen. De werkwijze is afhankelijk van de situatie. Een hoge boom in de tuin die zorgt voor overlast zoals bladvorming, uitzicht belemmering of te veel schaduw, kunnen we kappen. We verwijderen de boom door deze af te zagen tot boven de boomstronk of boomstob. Wij kunnen ook in zijn geheel een boom verwijderen wanneer deze plaats moet maken voor bijvoorbeeld een weg of een gebouw. De boom wordt dan in zijn geheel verwijderd, inclusief de boomstronk en boomwortels.

Boom verwijderen met de verreiker

Een boom verwijderen, ook wel vellen genoemd, is lang niet altijd gemakkelijk. In veel gevallen is er geen ruimte om de boom in één keer te laten vallen. Zeker wanneer het een hoge boom betreft wordt het verwijderen ervan een lastige klus. Bij Boomrooierij van Wijk in Helvoirt kunnen we diverse werkzaamheden met de verreiker uitvoeren. Met de verreiker kunnen we hoogtes tot 25 meter bereiken en kunnen we grote stronken en takken zorgvuldig en veilig naar beneden takelen. Zo kunnen we ook in de kleinste ruimtes in Helvoirt veilig een boom verwijderen. Vervolgens kunnen we de takken versnipperen en de boomstronken afvoeren. Bij ons wordt dus in Helvoirt het hele traject van een boom verwijderen verzorgd.

Frezen n.a.v. boom verwijderen

Soms wordt een boom niet in zijn geheel verwijderd. Dit is niet altijd nodig en daarnaast is een boom kappen ook goedkoper dan deze te rooien. Als de boomstronk om wat voor reden dan ook toch in de weg is gaan staan, kunt u bij ons in Helvoirt en omgeving de bomen laten frezen. Met een stobbenfrees of met machinale hulp kunnen we zo alsnog de boomstronk verwijderen.

Boom verwijderen in Helvoirt

Wilt u in de omgeving van Helvoirt een boom laten verwijderen? Schakel dan de hulp van Boomrooierij van Wijk in. Wij verwijderen de boom en voeren het gehele traject veilig en efficiënt uit. Afhankelijk van uw situatie kunnen we de boom kappen of rooien. We komen daarom altijd vrijblijvend in Helvoirt langs zodat we de boom op de juiste manier kunnen verwijderen. Heeft u een vraag of kunnen we u direct verder helpen? Neem dan gerust contact met ons op.