Boomstronk verwijderen Helvoirt

Is uw boom onlangs gekapt en wilt u graag ook de boomstronk verwijderen? In Helvoirt en omgeving bent u hiervoor bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres.

Als boomrooierij zijn wij in Helvoirt onder meer gespecialiseerd in een boomstronk en boomwortels verwijderen. Waarom zou u dit überhaupt doen? En hoe bewerkstelligen wij dit voor u? We leggen het u uit.

bomen rooien helvoirt

Waarom de boomstronk verwijderen?

Een boom verwijderenkan op verschillende manieren worden gedaan. In sommige gevallen wordt de boom in zijn geheel verwijderd maar vaak wordt de boom afgezaagd tot boven de boomstronk of boomstob. Dit is gemakkelijker en goedkoper, maar een boomstronk kan een vervelend obstakel zijn in de tuin, zeker als u deze wilt verbouwen of hierin iets wilt aanpassen. In Helvoirt en omgeving kunnen we de boomstronk verwijderen. Deze dienst is zowel voor particulieren als zakelijke klanten geschikt.

Werkwijze boomstronk verwijderen in Helvoirt

De boomstronk verwijderen is een lastige klus. Daarom komen we in Helvoirt en omgeving altijd vrijblijvend langs zodat we de situatie van dichtbij kunnen bekijken. Doorgaans verwijderen we de boomstronk met een stobbenfrees. Deze minifrees is compact, zodat we zelfs op de meest lastige plekjes in Helvoirt de boomstronk kunnen verwijderen. Als u een grote tuin heeft is het meestal mogelijk om de boomstronk te verwijderen met machinale hulp. Met een kraan kunnen we de boomstronk uit de grond halen en vervolgens afvoeren.

Zelf de boomstronk verwijderen is af te raden

Heeft u zelf een boom geveld en bent u zelf van plan om ook de boomstronk te verwijderen? Dit is af te raden. Aan de boomstronk zitten wortels die sterk en breed vertakt zijn. Zonder de juiste kennis en apparatuur is het haast onmogelijk om dit goed te kunnen verwijderen. Ook kunnen er leidingen of kabels onder uw erf liggen die u kunt beschadigen door zonder plan aan de slag te gaan. Laat daarom door Boomrooierij van Wijk uw boomstronk verwijderen in Helvoirt en omgeving. We zijn gespecialiseerd en hebben de juiste kennis en apparatuur tot onze beschikking.

Boomstronk verwijderen in Helvoirt

Wilt u graag uw boomstronk laten verwijderen in omgeving van Helvoirt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw tuin wordt opgeknapt en dat uw boomstronk op een nette en efficiënte manier wordt verwijderd.