Tuinonderhoud

Bent u als zakelijke klant op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw tuinonderhoud? Dan biedt Boomrooierij van Wijk de uitkomst voor u! Wij verrichten alle soorten tuinonderhoud, van boomverzorging, snoeiwerken, onderhoudssnoei en overhangende takken. Onze diensten worden uitgevoerd om u te voorzien van boomveiligheid, overlast van bomen en schaduw van bomen. Wij voeren graag al uw tuinonderhoudswerkzaamheden voor u uit, zodat de tuin er weer stralend uit zal zien!

Tuin snoeien in omgeving Helvoirt

TuinonderhoudLast van schaduw door bomen? Of vindt u de uitstraling van de boom niet verzorgd ogen? Dan is het mogelijk om uw tuin te laten snoeien door een professioneel bedrijf die het onderhoudssnoei voor u regelt. Als specialist op het gebied van snoeiwerk, snoeien wij al uw bomen voor u. We halen alle zieke, dode en onnodige vertakkingen weg, zodat de boom weer krachtig en gezond wordt. Naast de boomverzorging voor een mooie uitstraling, zorgt snoeien ook voor de stimulering van bloeivorming. Ook zorgt dit voor boomveiligheid in de omgeving. Op deze manier groeit uw boom sneller en mooier, zodat hij zijn kracht behoudt. Wij zeggen ook wel: snoeien is groeien.

Bomen omzagen: tuinonderhoud

Wilt u de omgeving goed onder handen nemen? Dan is het soms nodig om een boom om te zagen, zodat u meer plek creëert in de tuin voor bijvoorbeeld het aanleggen van tegels. Boomrooierij van Wijk regelt het rooien, kappen en snoeien van uw boom, zodat u geen last meer heeft van schaduw of andere aspecten van de boom. Zo kunt u genieten van uw tuin door het tuinonderhoud die wij uitvoeren voor u. Uw tuin of werkterrein is bij ons in goede handen

Tuinonderhoud voor zakelijke projecten

Wij helpen graag zakelijke klanten bij diverse projecten. Wij hebben in het verleden gewerkt met overheden, gemeenten, hoveniers en voor provinciale opdrachten. Zo kunt u denken aan het snoeien, rooien, kappen en vellen van bomen in bossen of op werkterreinen. Ook is het mogelijk om de tuin van uw bedrijf op te knappen met behulp van een onderhoudsbeurt. Wij regelen de gehele tuinonderhoud van A tot Z voor u.

Tuinonderhoud laten doen?

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van tuinonderhoud? Dan biedt Boomrooierij van Wijk de oplossing voor u! Wij werken aan zowel particuliere opdrachten als zakelijke projecten. Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij specialist op het gebied van tuinonderhoud. Neem gerust contact met ons op voor uw vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten over tuinonderhoud voor zakelijke klanten?

Boomrooierij van Wijk is actief in de omgeving van Eindhoven, Helvoirt, Vught en Den Bosch.