Snoeihout versnipperen Helvoirt

Heeft u onlangs uw boom en struiken gesnoeid in de tuin? En wilt u uw snoeihout versnipperen in omgeving Helvoirt? Dan bent u bij Boomrooierij van Wijk aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat het snoeiafval op de juiste manier wordt gesnoeid en verder wordt gebruikt. Het is mogelijk dat het snoeihout bij u achtergelaten wordt om het te gebruiken voor de bodem van uw tuin. Ook kunnen wij het snoeihout voor u ophalen en vervoeren naar een houtverwerkende industrie. Zij zorgen ervoor dat het hout wordt gebruikt voor biomassa. Het versnipperen van uw snoeihout in omgeving Helvoirt kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Waarom snoeihout versnipperen in Helvoirt?

Bij het onderhouden van uw bomen en struiken rondom uw huis, krijgt u het benodigde snoeiafval. Eerder was het mogelijk om dit op te stoken, maar de mogelijkheden zijn verder beperkt, omdat het schadelijke effecten met zich meebracht. Daarom zijn veel zakelijke en particuliere klanten overgegaan tot het versnipperen van snoeihout en takhout. Dit is een goed en mooi alternatief, omdat de houtsnippers gebruikt kunnen worden voor particuliergebruik of voor biomassa. Dat is pas echt duurzaam!

Versnipperen van snoeihout in omgeving Helvoirt

Onder snoeihout verstaan wij organisch materiaal, zoals takken, rieten, hooit en beplantingen van bomen en struiken. Wanneer u uw snoeihout versnippert, kunt u dit gebruiken als bodemdekker in uw tuin. Ook is het mogelijk om het af te laten voeren en te gebruiken voor biomassa. Daarnaast kent het gebruik van houtsnippers andere voordelen:

  • Onkruid groeit minder snel
  • Verbetering van de organische bodemstructuur
  • Grote toename van de ondergrondse biologische activiteiten
  • Water verdampt minder snel in droge periode

Werkwijze voor het versnipperen van snoeihout in omgeving Helvoirt

Boomrooierij van Wijk kan grote partijen snoeihout versnipperen met behulp van onze houtversnipperaar. Takken en beplantingen tot maar liefst 20 centimeter dik kunnen versnipperd worden.

Snoeihout laten versnipperen in omgeving Helvoirt?

Wilt u graag uw snoeihout laten versnipperen in omgeving Helvoirt? Dan bieden wij de oplossing voor u! Of u graag de houtsnippers zelf wilt gebruiken of wilt laten afvoeren, wij houden altijd rekening met uw wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.