Takken versnipperen Den Bosch

Er zijn zat bedrijven waarbij u een aparte afspraak moet maken voor het op laten halen van snoeihout nadat een boom is gerooid of gekapt. Niet als u de hulp van Boomrooierij van Wijk inschakelt! In Den Bosch en omgeving maken we bomen met de grond gelijk, versnipperen we de takken en voeren we het houtwerk af. Bij ons kunt u dus terecht voor een complete dienst. De takken die we versnipperen krijgen tevens een goede bestemming. We vertellen u er meer over.

Takken versnipperen: aanvullende dienst in Den Bosch

Heeft u onlangs een boom laten verwijderen en liggen er nog stammen en takken? In Den Bosch en omgeving komen we langs om alle takken te versnipperen. Staat er op uw grond een boom die zorgt voor overlast of hinder? We kunnen voor u de boom gedeeltelijk of geheel verwijderen en aansluitend versnipperen we de takken voor u. Met onze versnipperaar kunnen we takken met een doorsnede tot 40 centimeter versnipperen. Hierdoor hoeven we maar één keer langs te komen en bent u vaak al binnen één dag verlost van de boom. Laat daarom in Den Bosch uw boom verwijderen en/of takken versnipperen door Boomrooierij van Wijk.

Versnipperde takken krijgen een tweed leven

Wanneer we bij u in Den Bosch langskomen om de takken te versnipperen, kunt u ervoor kiezen om deze zelf te houden. U kunt ze als bodembedekker in uw tuin gebruiken, wat een aantal voordelen biedt. Ze zorgen allereerst voor een andere uitstraling, maar ze houden ook de groei van onkruid langer tegen. Daarnaast houden de houtsnippers water langer vast in droge periodes en laten ze de biologische activiteiten ondergrond toenemen. We geven de versnipperde takken bij u in Den Bosch een tweede leven, indien gewenst natuurlijk. Als u ze niet wilt houden brengen we de versnipperde takken naar houtverwerkende bedrijven. Zij gebruiken het hout voor biomassa en kunnen het zo omzetten in energie. Als u uw takken in Den Bosch laat versnipperen bij Boomrooierij van Wijk, dragen we zo samen bij aan de duurzaamheid.

Takken versnipperen in Den Bosch

In Den Bosch en omgeving is het versnipperen van takken een unieke dienst. We kunnen voor u een boom verwijderen en de takken aansluitend versnipperen. Ook als er nog takken bij u in Den Bosch liggen komen we langs om deze voor u te versnipperen. U kunt de snippers zelf behouden of we brengen het voor u naar houtverwerkende bedrijven. Zo dragen we samen ons steentje bij aan de duurzaamheid. Kunnen we u in Den Bosch en omgeving van dienst zijn of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.