Takken versnipperen Helvoirt

Als een boom wordt gerooid of gekapt, blijven de stronken en takken vaak over en moet u een aparte afspraak maken om deze op te laten halen. Niet bij boomrooierij van Wijk! In Helvoirt en omgeving verwijderen we de boom, versnipperen we de takken en voeren we de boomstammen af. De takken die we versnipperen in Helvoirt krijgen tevens een goede bestemming. Zo dragen we ons steentje bij aan de duurzaamheid.

Takken versnipperen

Heeft u onlangs op uw erfgoed een boom laten verwijderen en liggen er nog stammen en takken. In Helvoirt en omgeving komen we langs om de takken te versnipperen. Als er op uw erfgoed in Helvoirt een boom om wat voor reden dan ook in de weg staat, dan vellen we de boom en versnipperen we de takken meteen voor u. Met onze versnipperaar kunnen we takken versnipperen met een doorsnede tot 40 centimeter. Hierdoor hoeven we maar één keer langs te komen voor onze werkzaamheden en bent u vaak al binnen één dag volledig verlost van uw boom. Laat daarom in Helvoirt en omgeving uw boom verwijderen en/of takken versnipperen door Boomrooierij van Wijk.

Takken versnipperen en verwerken in Helvoirt

De takken die wij in Helvoirt en omgeving versnipperen, kunt u zelf houden. De houtsnippers kunt u gebruiken als bodembedekker in uw tuin. Ze zorgen voor een andere uitstraling, houden de groei van onkruid langer tegen, houden water langer vast in droge periodes en laten zo de biologische activiteiten ondergronds toenemen. Wilt u de takken die wij in Helvoirt versnipperen niet zelf houden? Dan wordt het door ons naar houtverwerkende bedrijven getransporteerd. Zij gebruiken het hout voor biomassa en kunnen het zo omzetten in energie, waar uiteindelijk warmte en elektriciteit door wordt geproduceerd. Door in Helvoirt en omgeving uw takken te laten versnipperen door boomrooierij van Wijk, dragen we zo samen bij aan de duurzaamheid.

Takken versnipperen in Helvoirt

Uw takken laat u in Helvoirt en omgeving eenvoudig en snel versnipperen door Boomrooierij van Wijk. Als er onlangs een boom bij u is gekapt en de takken hierdoor overgebleven zijn, komen wij langs om het voor u te versnipperen. Als er een boom bij u gekapt moet worden, komen we langs bij u in Helvoirt en versnipperen we de takken meteen. Wilt u gebruik maken van onze dienst of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u goed kunnen helpen.