Verreiker werkzaamheden Den Bosch

Woont u in de omgeving van Den Bosch en moet er een boom worden verwijderd? Bij boomrooierij van Wijk kunnen we deze werkzaamheden in Den Bosch op een verantwoorde manier doen met behulp van de verreiker. Omdat we de werkzaamheden met de verreiker uitvoeren, kunnen we elke boom in de kleinste ruimtes veilig neerhalen. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, met onze gereedschappen en vakkennis kunnen we iedereen in Den Bosch helpen.

Werkzaamheden in Den Bosch met de verreiker

Een boom kappen kan in Den Bosch een lastige opgave zijn. De inwoners wonen wat dichter op elkaar, waardoor er vaak geen ruimte is om de boom in één keer veilig neer te halen. Er staan al snel gebouwen, omstaande bomen en andere hindernissen in de weg. Door in Den Bosch deze werkzaamheden met de verreiker uit te voeren, kunnen we bomen kappen op een manier die veilig is voor u en uw omgeving.

Inhoud werkzaamheden met de verreiker

Een boom in Den Bosch verwijderen met behulp van de verreiker maakt de werkzaamheden een stuk gemakkelijker. De verreiker brengt ons in staat om bomen tot 25 meter hoogte veilig te kunnen kappen. De verreiker is gemaakt om groot gewicht te kunnen dragen. We kunnen dus de boom in kleinere stukken zagen en grote stukken stam en grote takken langzaam en veilig naar beneden takelen. Door de verreiker voor onze werkzaamheden te gebruiken, kunnen we op slechts enkele vierkante meters veilig een boom met de grond gelijk maken. We kunnen de stam laten staan, of de boom frezen door ook de boomstronk en de boomwortels te verwijderen.

Meer dan alleen werkzaamheden met de verreiker

Boomrooierij van Wijk voert in Den Bosch niet alleen werkzaamheden met de verreiker uit. Wij gaan een stapje verder. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z bij het verwijderen van een boom. We vellen de boom, frezen de boom indien gewenst, we versnipperen de takken en voeren de boomstammen af. De houtsnippers mag u behouden als u deze voor uw erf wilt gebruiken. Wilt u de houtsnippers niet, dan brengen we ze samen met de boomstammen naar houtverwerkingsbedrijven. Zij gebruiken het hout voor biomassa en kunnen het zo omzetten in energie, waar uiteindelijk warmte en elektriciteit door wordt geproduceerd. Zo dragen we bij aan de duurzaamheid.

Verreiker werkzaamheden in Den Bosch

Moet er bij u in de buurt een boom met de grond gelijk worden gemaakt? In Den Bosch en omgeving kunnen wij dit op een verantwoorde manier voor u doen door de werkzaamheden te verrichten met de verreiker. Met onze apparatuur en vakmanschap kunnen we de veiligheid waarborgen. Wilt u meer informatie of kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons weten door vrijblijvend contact met ons op te nemen.