Verreiker werkzaamheden Helvoirt

Bent u woonachtig in Helvoirt en omgeving en staat er bij u een boom in de weg? Boomrooierij van Wijk kan de boom op een veilige manier rooien en kappen door de werkzaamheden uit te voeren met de verreiker. Door de werkzaamheden met de verreiker uit te voeren, kunnen we in Helvoirt zowel particuliere als zakelijke klanten helpen en kunnen we bomen zelfs in de kleinste ruimtes veilig neerhalen.

Boom verwijderen in Helvoirt met verreiker werkzaamheden

Een boom verwijderen in Helvoirt en omgeving is lang niet altijd een gemakkelijke opgave. Heel vaak is er onvoldoende ruimte om de boom in één keer neer te halen. Er staan bijvoorbeeld andere bomen en gebouwen in de weg die dit verhinderen. Door de werkzaamheden in Helvoirt met de verreiker uit te voeren, kunnen we de veiligheid van uzelf, uw omgeving en onze medewerkers waarborgen.

Inhoud verreiker werkzaamheden

Omdat de ruimtes in Helvoirt en omgeving vaak klein zijn, voeren we met de verreiker werkzaamheden uit om de boom neer te halen. Onze verreiker heeft een reikwijdte van maar liefst 25 meter hoog. Ook is de verreiker zo gebouwd dat het veel gewicht kan houden. We kunnen dus uw boom in delen kappen en grote stammen en takken voorzichtig naar beneden takelen. Zo kunnen we stap voor stap op een veilige manier de boom verwijderen. Vervolgens kunnen we de takken versnipperen en het hout en de stammen afvoeren. Door de werkzaamheden in Helvoirt met een verreiker uit te voeren, kunnen we iedere boom op de meest moeilijke plekken veilig neerhalen.

Verreiker werkzaamheden in Helvoirt

Staat er bij u in Helvoirt en omgeving een boom in de weg en moet deze worden geveld? We kunnen dit vakkundig en veilig doen door de werkzaamheden met onze verreiker te verrichten. Bent u een particulier of een bedrijf en staat een boom vervelend in de weg? Wij komen in Helvoirt en omgeving langs om de werkzaamheden met de verreiker te verrichten. Neem daarom contact met ons op, zodat we goed van dienst kunnen zijn.